Arhiva > Arhiva
Timpul se scurge prea repede
janeta:
--- Citat ---a stii ca m-am gindit la treaba asta de multe ori. Am invatat ca fiecare clipa conteaza si incerc sa fac lucrurile la timpul lor. N-am fost dintotdeauna asa inteleapta si am lucruri pe care le-am trecut cu vederea dar nu ma mai agat de ele si incerc sa fiu disponibila pt altele noi.
--- Terminare citat ---
si nici sa nu te schimbi ca ai gresi foarte si ne-ai prejudicia si pe noi de o prezenta " ranjita "( :-*) .
ai dreptate, exista un timp pentru fiecare traire si daca incerci sa o anticipezi ori daca incerci sa te agati de ceva ce s-a dus deja , pierzi din vedere ce ar putea fi ACUM .
carpe diem !
micaela:
da Jeaneta, ce-mi place...o prezenta " ranjita ". mor dupa oamenii ranjiti sincer. :D :-*
iulia17:
io sunt ala
in toate pozele mi se vede intii rinjetul si pe urma apar si io
optimus sum:
te-ai intrebay vreodata de ce zambesc toti cand apari tu ? suntem tentati sa dam inapoi ce primim, deci daca vad zambetul tau care nu e ranjet , sigur iti zambesc si ei...deci tu ai o viata mai dulce si datorita acestui aspect al tau ... si apropo, daca tot ai zambetul asta de la o ureche la alta, de ce nu-l pui in valoare mai mult , accentuandu-l putin ?
janeta:
--- Citat ---de ce nu-l pui in valoare mai mult , accentuandu-l putin ?
--- Terminare citat ---
eventual...asa ?! :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă