Arhiva > Arhiva
Timpul se scurge prea repede
manghel:
fara ceas pt ca la mine are un efect mai ciudat si anume ca ma face sa devin cam exact,cam fix in reactii, dar hai sa privim in urma cand ne jucam noi copi fiind,cand venea mos gerila,mos craciun sau iepurasul de paste sau la verile petrecute la bunicii si ai sa realizezi ce repede a trecut timpul.
almi_gabi:
poate un ceas ar fi bun sa ne "aminteasca" si ca e bine sa acordam timp "timpului liber" - se pare ca este mai important decat credem si ne ajuta sa trecem mai usor peste stresul "adunat" din activitatile de zi cu zi
Segmentele de timp
Timpul liber e un lucru extrem de serios. Chiar vital. Tratați-l ca atare!
Caroline:
Timpul este relativ... si nu-i banc!
Cum ar fi daca o persoana ar calatori cu avionul in sens opus fusului orar si in exact acelasi ritm cu acesta? Ar vedea permanent soarele in acelasi loc si ar trai toata viata la aceeasi ora!
Batranetea nu vine de la timp, ci de la gravitatie. Cu cat forta gravitationala este mai mare, cu atat corpul imbatraneste mai repede. Forta gravitationala pe Pamant este cea mai mica in zona Ecuatorului... Ati observat ca africanii dupa o anumita varsta nu mai au varsta? ;)
Daca cineva ar locui 20 de ani pe Luna, cand s-ar intoarce pe Pamant, ar fi precum printul din "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte". Si sa mai spui ca basmele nu-s adevarate! ;D
Apoi...chiar si in acelasi loc din timp si spatiu: de exemplu, am trait o data experienta unei "elapse de timp". Eram intr-o gara, m-am uitat la ceas, mai era o jumatate de ora pana pleca trenul, mi-am luat un ziar de pe peron si ma pregateam sa-mi aprind o tigara... Noroc ca m-am uitat iar la ceas si... am fugit la tren, ca daca nu, il pierdeam. Trecuse o jumatate de ora in 3 minute! Imposibil sa ma fi inselat, era un tren cu care faceam naveta acasa aproape in fiecare weekend :o
julia:
ce tare !!
am mai auzit asta de la cei care fumasera ceva ... mai special inainte :D
Caroline:
--- Citat din: julia din Luni, 19 Decembrie 2011, 00:16 ---ce tare !!
am mai auzit asta de la cei care fumasera ceva ... mai special inainte :D
--- Terminare citat ---
N-am fumat niciodata altceva decat tigari obisnuite... eram indragostita. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă