Arhiva > Arhiva

Timpul se scurge prea repede

<< < (33/36) > >>

balanta:
Pocama, like, like la postul tau!

pocama:

--- Citat din: balanta din Marți, 22 Noiembrie 2011, 23:39 ---Pocama, like, like la postul tau!

--- Terminare citat ---

Nu prea pica fisa (sau frunza ca tot este toamna). :-\

balanta:

--- Citat din: pocama din Marți, 22 Noiembrie 2011, 20:32 ---Nu timpul alearga. El este acelasi ca si acum 1000 de ani. Noi ne grabim sa trecem prin el. Alergam spre linia de sosire fara sa intelegem nimic. Suntem proprii nostri dusmani. Noi omoram timpul si nu el pe noi.

--- Terminare citat ---

am dat like ca pe facebook sau ca pe un blog la ce ai postat tu!!! :)

almi_gabi:
am zis sa ma uit la filmul care ruleaza de o vreme  "In time" - un pic cam slabut - ideea in schimb de retinut - acei oameni traiau de pe o zi pe alta - mergeau si lucrau sau furau sau jucau jocuri de noroc - totul se rezuma la a mai face rost de timp pentru inca o zi de viata - inca 24 de ore - nu prea le foloseai pentru a "pierde' timpul - nici nu dormeai foarte mult - tot ce aveai la dispozitie ca timp foloseai pentru a obtine alt timp - pentru a prelungi durata de viata - si nu existau bani - vorbeai la telefon - plateai cu timpul din viata  ???, mergeai cu autobuzul - plateai cu 2 ore de viata - cine nu avea timp pentru autobuz - fugea pe jos  :o - o chestie dusa la extrem - iar cei care  aveau posibilitatea de avea mult timp la dispozitie angajau garzi de corp pentru a nu fi furati, erau in permanenta atenti sa nu moara intr-un accident - de fapt nu traiau

una din replici este ceva mai reusita - la intrebarea ce ai face daca ai avea timp destul raspunsul eroului prinicipal este  nu m-as mai uita la ceas  - noi nu traim sub acest "time" permanent si totusi timpul ni se pare ca se scurge prea repede

steliana:
de cand mi s-au stricat toate ceasurile - nu mai au baterie - am refuzat sa mai constat ora. fara ceas, de mai bine de un an ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă