Arhiva > Arhiva

Timpul se scurge prea repede

<< < (31/36) > >>

julia:
ok, am retinut: pot sa ma intorc in timp.
dar daca ma intorc ce sa schimb acolo? si daca schimb ceva ma mai  intorc de unde am plecat?

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Duminică, 25 Septembrie 2011, 21:18 ---.....Dacă ceva depăşeşte această viteză, înseamnă că se mişcă înapoi în timp, iar asta înseamnă, conform noii descoperiri, că aceşti neutrini sunt "călători în timp". Fizicienii spun că această abilitate, dacă există ar putea fi folosită pentru a trimite neutrinii înapoi în timp să livreze mesaje.

--- Terminare citat ---

asta  cu mesajele trimise  inapoi in timp ma duce cu gandul la Terminator  ;D  8)
ce facem in schimb cu timpul asta al nostru - pana la urma cum il impart sa-mi ajunga ? - imi trimit ceva mesaje in urma cu vreo 20 de ani ?  ;D

luciamanta:
Iata si o meditatie grava asupta timpului, din volumul Măreţia frigului al lui Nichita Stănescu:

Întrebări

Traim un prezent pur ?
A trai inseamna timp ?
Timpul este tot ceea ce nu intelegem ?
Timpul este tot ceea ce nu suntem noi ?
Exista timp acolo unde nu este nimic altceva ?
Timpul este fără să fie ?
Timpul este insusi Dumnezeu ?
Inima mea bate în timp ?
Sunetele, mirosurile,
pipaitul, gustul, vederea
sint chipuri ale timpului ?
Timpul este legat de lucruri ?
Timpul este legat de cuvinte ?
Gindurile sint timp ?
Timpul este insusi Dumnezeu ?
A fi, inseamna timp ?
A avea, inseamna timp ?
Ceasurile sunt bisericile noastre
de mâna sau de buzunar,
de perete...

julia:
uneori am timp si nu stiu ce sa fac cu el. poate pt ca m-am obisnuit sa nu am timp.

luciamanta:
    Acum am venit acasa. Tarziu, nu? Scriu la calculator, cos un nasture la o vestă si vorbesc la telefon cu o prietenă. Intre timp, mai si mănânc cate ceva. Ciugulesc, de fapt. Si toate acestea, pentru că nu imi ajunge timpul pentru toate. Ce repede trece timpul, cum sa-l opresc?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă