Arhiva > Arhiva
Timpul se scurge prea repede
almi_gabi:
daca reusesc sa "driblez" sfintii !! ;D ;D 8)
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 07 Septembrie 2011, 10:06 --- la Dumnezeu.
--- Terminare citat ---
Silviu, apreciez cele spuse de tine. Ai dat o lectie de crestinism.
almi_gabi:
--- Citat din: bitek din Joi, 15 Septembrie 2011, 21:35 ---...... Cel mai tare lucru pe care il fac (nu-mi iese mereu, dar ma straduiesc) e sa ignor timpul, trecerea lui. Duca-se! Ii las pe ceilalti in goana lor nebuna dupa nu-stiu-ce (maruntisuri, sunt sigur) si imi caut in interiorul meu secundele mele luuuuungi...nu stiu cum sa explic, insa viata asta traita in viteza a saptea pe fast-forward, ne consuma enorm suflul vital! .....
--- Terminare citat ---
am incercat si eu asta cu "ignorarea timpului" - sa trec peste orare sau termene - in aceeasi idee de a nu fii mereu intr-un nesfarsit fast forward - si sa imi creez un ritm al meu - independent de cat de mult se "grabeste"lumea - din pacate timpul nu "lucreaza" in favoarea noastra ci el consuma - as zice devoreaza tot ce lasi nefolosit - asa ca pot face abstractie de el o zi, o saptamana .. ...- apoi vine si imi aduce aminte ca timpul capata sens doar daca il "cheltui" pentru ceva folositor ( tie sau altora :) ) , ceva durabil - si m-a invatat ca si daca "lenevesc" sa o fac cu folos - pentru a-mi aduna acel suflu, pentru a-mi regasi energia de a merge inainte, in pas cu ......timpul :D
julia:
era un film Forever young: cind se trezeste dupa nu stiu citi ani eroul nu mai stia nimic despre vremurile respective. asa si cei care incearca sa "opreasca" timpul in loc, mi se pare ca pierd sau nu mai sunt in contact cu timpul pe care-l traiesc.
almi_gabi:
cum curge oare timpul intr-un tunel al timpului ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă