Arhiva > Arhiva
Timpul se scurge prea repede
lori:
Nu mai stiu cine a spus urmatoarele : "Timpul este ceva pe care omul incearca mereu sa il omoare, dar care sfarseste prin a-l omori pe om". Cred ca uneori suntem prea preocupati de trecerea sa, ca sa constientizam cum trece si mai ales cat de repede se scurge. De la un punct incolo, chiar se duce, se duce ... si nu se mai intoarce! Putem doar controla ceea ce facem si sa fie bine si pentru altii! :)
janeta:
...adica : " Carpe diem !" :D
julia:
--- Citat din: hana din Vineri, 08 Iulie 2011, 11:20 ---Pentru tine, tanara si frumoasa, TIMPUL vine, pentru mine, imi e teama ca se duce. Cu tot optimismul meu, se duce si se duce...
--- Terminare citat ---
ha ha tare asta
nu ca as fi eu asa, dar e bine sa iti zica cineva citeodata
eu cred ca optimismul ala e necesar sa trecem si noi odata cu trecerea timpului, nu sa-l oprim, ca in lupta asta raminem neputinciosi.
julia:
"Ieri este un cec anulat.
Maine, doar o promisiune.
Astazi e tot ce ai de luat;
Cheltuie deci cu intelepciune."
almi_gabi:
Am momente in care mi se pare ca timpul trece prea incet , altele in care trece prea repede – citeam undeva – ca de fapt timpul se scurge la fel dar noi percepem altfel trecerea acestuia – timpul este irelevant pentru Univers – dar pentru noi el reprezinta o valoare.
Ma vaitam la un moment dat ca nu mai am timp, ca trece prea repede si nu apuc sa fac tot ce imi propun. Un coleg m-a intrebat daca am impresia ca timpul mi se scurge prinde degete?
I-am zis – da, asa este .
Mi-a raspuns cu un zambet sugubat: atunci, strage pumnul. :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă