1. dragi single care nu v-ati simtit jigniti de acest topic sau de felul meu, poate uneori lipsit de tact, cum zice marcutza (apropos, marcutza, cand am fost lipsita de tact?!) pentru care imi cer scuze fara sa astept raspunsul marcutzei
2. si dragi single care ati fost oripilati de crearea acestui topic, sau de crasul meu diletantism sau, si mai rau, de mitocania cu care m-am gandit sa cenzurez ce scrieti ca sa va demonstrez cat de inteligenta sunt, etc, etc, etc..
.. vreau sa va spun ceva..
inainte de a vedea comentariile geniului nostru local Rasco-etc, ramasesem cu cateva intrebari fara raspuns legate de utilitatea acestui topic si de necesitatea sa acum si aici.. iar la un moment dat, in timpul dupa amiezei, ma hotarasem sa il fac sa dispara, evident cu ajutorul "cutitului" binefacator al lui admin.. iar cine ar fi dorit vreun raspuns de la mine pe teme de gramatica, as discutabile cum par a fi acum cunostintele mele, ar fi putut sa ma intrebe prin mesaje private orice..
dar,
dar in momentul cand a aparut distinsul rasco-srl, aceasta creatura stupefianta si deocamdata de neinteles pentru mine, cu ferocitatea si verva sa nestavilita si bulversanta pentru multi, va spun ceva.. am sa stau aici sa-l astept si va invit ca impreuna sa pricepem ce vrea de fapt si cine e.. ce ziceti?