Arhiva > Arhiva
Gramatica limbii romane
marcutza:
sunt sigura ca ai inteles ce menire avem aici, chiar si tu ;)
o lectie de gramatica dura(corecturi pe mesaje gresite dpdv gramatical, cu trimitere la userul vinovat) intr-un loc in care sensibilitatea, intelegerea si calmul sunt imperios necesare, nu are ce cauta.
salut si am felicit dorinta ei, insa in unele situatii nu a avut tactul necesar unei astfel de corectii, tactul necesar unui profesor de lb. si lit.rom.
@Manfred, putem continua in modul cel mai urat sau cel mai frumos acest dialog, cum preferi stimate moderator ?! :)
inca o data iti doresc succes, RABDARE si INTELGERE pe un astfel gen de forum !!!
din pacate nu suntem pe site de masini, xxx samd unde ne sunt permise "duritatile" si mistocareala, sa nu te culci pe-o ureche ca nu stiu sa si injur ca la usa cortului dar sa fiu si o doamna :)
lectiile de gramatica aplicata au rostul si locul lor trebuie doar sa realizam acest lucru :)
almi_gabi:
--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 31 Martie 2010, 10:20 ---va propun ca atunci cand observati (in mod sistematic) o anumita greseala de scriere, ortografie sau gramatica prin textele postate, in cazul in care sunteti absolut siguri ca e o greseala, sa indicati, (fara insa a cita si pe cel care a facut-o!) varianta corecta de scriere...
--- Terminare citat ---
E foarte bun topicul tau pe_jumate. Ori de cate ori voi avea probleme voi reveni
:D
maria171:
marcutza
moderatorii au fost alesi de catre administratorul acestui site
site-ul nu este al nostru, nu noi am platit domeniul
deci cei 4 fac politica pe forumul asta
ei dicteaza regulile
si mie mi se pare ca o fac f bine, ca sunt niste persoane cu un grad f ridicat de cultura si care au multe de spus
ar fi pacat daca s-ar limita doar la mutatul mesajelor
asta e parerea mea
marcutza:
@maria171 zambesc din nou :)
cum spuneam :) perfect topic, insa as dori sa spun urmatoarele: nu e mai bine ca observatiile facute pt greselile userilor, greseli gramaticale, sa fie trecute aici, comentate ca si o erata asa cum pe_jumate a initiat aici si nu pe topicul si postul inculpat ?
multi useri se vor simti jigniti, nu toti ;)insa exista si e pacat sa se nasca discutii si neintelegeri pe aceasta tema :)
@pe_jumate, cer iertare pt eventualele greseli gramaticale si promit sa urmaresc cu atentie ora de gramatica, explicatiile atat de clare ale topicului tau si sa ma corectez :)
felicitari si sa fie cu folos tuturor ! :)
voi apela !
multumim @pe_jumate :)
si uite asa ajungem mereu la offtopic :)
multa si multa putere de a le duce pe toate lui pe_jumate !
succes topicului si lor, moderatorilor ;) am incredere in ei si in puterea lor de intelegere :)
maria171:
e adevarat ca topicul se cheama Gramatica limbii romane
dar nu cred ca se supara nimeni daca se dezbate necesitatea semnalarii greselilor gramaticale
parerea mea e ca prea off nu suntem
ps
semnalarii sau semnalari?
parca prima varianta e mai buna
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă