Arhiva > Arhiva

Gramatica limbii romane

<< < (10/30) > >>

carmentoma:
   Am inteles aluzia si ironia fina! Ati stabilit: pe tine , cu acordul tau, te poate corecta in continuare! Eu am incercat sa vorbesc in numele celorlalti! Nu ma erijez in atotcunoscatoare! Se pare ca @pe_jumate a inteles ceea ce am vrut sa spun!

maria171:
ideal ar fi sa vorbim in nume personal
dar cred si ca domeniu poate deranja
o zi buna iti doresc, carmen

carmentoma:
    E ca un fel de "gazeta de perete": asa da, asa nu!! Noi avem marele avantaj ca suntem din categoria celor singuri, dar fara probleme de comunicare! Va felicit pentru asta! Dar cu ceilalti, care din nefericire sunt intr-o proportie covarsitoare, ce facem?? Daca m-ar fi corectat pe mine, sincer, nu ma descuraja in nici un fel! Multumeam pentru sfat si atat! Dar imaginati-va o persoana dintre cei care cu chiu cu vai si-au luat inima in dinti sa posteze ceva pe aici! Au facut-o in ideea ca vor gasi pe cineva care sa ii incurajeze, nu invers! Eu am scris atatea mesaje (peste 450) cu scopul de a face ceva sa atrag oamenii in comunitatea noastra! I-am primit intotdeauna pe cei noi cu un cuvant de incurajare, ca si marcutza si adminul , dealtfel! Am incercat sa ne apropiem de sufletul lor prin cuvinte, ca altfel aici nu se poate! Sunt convinsa ca m-am straduit cat am putut si o voi face in continuare!

pe_jumate:
mariutza, de unde esti?

vrei sa vezi o gramaticista in carne si oase candva zilele astea, cat norocosii se ingramadesc la sibiel?;)
e vorba de niste lectii private de gramatico-cafea-cu prajiturele.. ce zici? ;)

maria171:
nu vrei sa vorbim in particular?
daca stii cum trimite-mi tu un mesaj privat, te rog

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă