Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Alpii, lacurile si castelele Bavariei 11 - 19 august 2021

<< < (2/3) > >>

IORDAN:
Multumesc pentru răspuns.
Sa ne vedem sănătoși și voioși miercuri, 11 august !

IORDAN:
Bună ziua.
Un troler de 55x37x21 și  rucsac cu dimensiunile 40x28x18 este OK ? Multumesc.

admin:
Super ok!

Alintata:
Abia astept aceasta noua aventura cu dragul nostru Gigi, caruia ii spun astazi LA MULTI ANI sanatosi si voiosi alaturi de noi, cei din Singles Camp&Travel!  *|*

admin:
Multumesc mult!  :flori: Un gand frumos si o urare de bucurii si voua, celor de aici.

Trebuie sa spun ce simt, intotdeauna am facut asta. E o zi speciala pt mine, nu pentru ca sarbatoresc implinirea a inca unui an, ci pentru ca trec de un prag. Pe care il consider unul diferit. La 40 de ani am ras, am zis ca am devenit pe deplin matur, la 50 de ani eram in plina efervescenta cu inceputurile Singles Camp si nu am avut timp sa meditez prea mult. Acum, la 60 ani, ma uit in urma la ce am facut, la impliniri, la zilele petrecute frumos, la oameni dragi, la prieteni, la tot ce mi s-a intamplat in viata.

Am condus 1.700 de km pana in tara, singur in masina si am avut prilejul sa rasfoiesc filele vietii. Mi-am adus aminte de atatea si atatea lucruri, de atatia oameni, de atatea momente speciale. Iar astazi, cand m-am trezit, mi-am adus aminte de zilele de nastere sarbatorite in copilarie si adolescenta. Emotiile asteptarii invitatilor apoi bucuria curtii si casei pline de prieteni si colegi. Mi-am adus aminte cand de ziua mea tata mi-a adus primul casetofon, un Sanyo, cat de fericit am fost sa pun muzica la petrecere...Si de atunci tot bucur lumea cu melodiile alese de mine. Zeci si zeci de petreceri, sute de nopti petrecute cu dans si voie buna.

Astazi e o zi pe care am dedicat-o familiei. Astept ca dupa 3 saptamani de calatorie departe de casa, sa-mi revad nepotelul, fiul, nora si parintii. Mai este doar o ora pana atunci...Va doresc fiecaruia dintre voi sa aveti parte de aceleasi bucurii pe care le am eu, fericirea calatoriilor impreuna cu oameni faini, implinirea viselor si dorintelor si fericire, multa fericire!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă