Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Bavaria, lacuri si munti 11 - 19 iulie 2020.

(1/5) > >>

admin:
 :oops: Aceasta excursie este deschisa DOAR celor care au mai fost cu noi in excursii externe

Important: nu este nevoie ca in tarile in care calatorim sa intram in carantina si nici cand revenim, prin tranzitarea terestra a Germaniei, Austriei si Ungariei, nu mai trebuie sa stam in autoizolare

Descrierea excursiei si locul in care se fac rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/bavaria-lacuri-si-munti-11-19-iulie-2020/

Fotografii, descarcate de pe net, cu locurile prin care urmeaza sa trecem:

Oancea Mariana:
Buna seara,Gigi
vad ca ai schimbat data de plecare...e 11?
pentru ca atunci am o problema,am achitat deja iesirea din 10-12.06 ,maguri sibiene.
Asta era ideea sa tot ramanem in Sibiu si sa plecam in Bavaria..
Cum sa procedez ?Sun la agentie?
Seara frumoasa !

admin:
Mariana am schimbat pt ca efectiv nu am gasit cazari. Austria si Germania sunt full-full, multa lume de acolo a ramas sa-si petreaca vara la ei in tara. Azi am reusit in sfarsit si doar mutand cu 2 zile sa gasesc. Nu e problema de Maguri, vorbim si rezolvam.

Oancea Mariana:
Bine,multumesc!
Seara placuta!

luminitaciobanu:
Buna seara! Am citit despre aceasta excusie faina si am vazut ce a scris Mariana. Eu sunt foarte interesata de excursia Maguri Sibiene din 10-12 iulie. Astept un semn. Multumesc! Sa aveti o excursie faina!!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă