Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vara in Tara Motilor. Apuseni 27 - 30 august 2020
apus de soare:
Buna ziua! Sunt Vasilica din Iasi. Cine mai merge in aceasta frumoasa excursie... si pleaca din IASI ?Poate ne grupam la transport ...Tel. meu este 0747279479. Multumesc!
eugenbr:
Bună seara din zona de SE e cineva care merge în această acțiune ?
admin:
Mi-a comunicat Gusti, ca mai multi dintre voi sosesc la Sibiu cu masini in grupaje. In aceasta situatie va fi nevoie de parcarea masinilor pe perioada in care veti fi plecati. In consecinta am schimbat locul de intalnire si conexiune de la Sibiu, acum va fi:
parcarea din Piata Garii, in fata bisericii, in jur de ora 11.00 - 11.30.
RaduM:
Gigi drumul de la Girda la Poarta lui Ionele si pe urma la pensiunea unde stam poate fi parcurs cu o masina normala sau numai de masinile de teren si de autobuse ? celor care venim cu masinile personale ne recomanzi sa urcam pina la pensiune cu ele ? sau trebuie sa le lasam undeva la Girda si sa mergem cu minibusul ?
admin:
Radu, drumul din Garda pana la Ghetari, ma refer la cel prin Ocoale, nu prin Seaca, deci cel care ajunge la Poarta lui Ionele e un drum facut acum vreo 15 ani. Este betonan, nu este grozav, dar se poate strabate linistit cu masina. Eu pe acolo intru si nu am masina de teren. In fata la Poarta lui Ionele este o mica parcare, incap cateva masini acolo. Doar ca trebuie sa te sincronizezi cu grupul.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă