Arhiva > Arhiva

Daca ai fi altcineva, te-ai imprieteni cu tine ?

<< < (2/13) > >>

raisa29:
Buna,

Autoanaliza?Greu!Probabil ca nu m-as imprieteni cu mine.Sunt rea,sunt prea sociabila,sunt greu de inteles

almi_gabi:
Chiar si  eu as ezita sa ma imprietenesc cu mine, exista o vorba celebra deja - "frumusetea sta in ochii privitorului". 

carmentoma:
    Awana, tu, in delicatetea si timiditatea ta nici nu ai ridica ochii sa te privesti! Ti-am mai spus, te vad ca pe o floare rara, floare de colt, la care trebuie sa ai multa energie si rabdare sa te cateri si sa o admiri!!Dar si cand o descoperi...

Cat despre mine, da, m-as imprieteni cu mine insami, pentru ca desi pot parea superficiala, prin veselia, exuberanta si firea mea prea extrovertita, sunt o prietena de nadejde, care poate fi oricand e nevoie o buna ascultatoare!  Ce nu mi-ar placea sa am pe langa mine: persoane vaicarete si negativiste!

mononoke:
sigur ca m-as imprieteni cu mine! doar ma inteleg cel mai bine :D . in plus cred ca am o anume valoare si potential.
...si daca tota lumea ar fi ca mine, pot spune cu certitudine ca ar fi o lume mai buna

Crista:
Mie imi place de mine pentru ca ma vad subiectiv.Eu cred ca ma regasesc cel mai bine in imaginea de la inceputul  topicului.Si cateodata sunt surprinsa cand am cate un "glimpse" in parerea altora despre mine...Oare de ce prietenele mele  si cei pe care imi place sa-i intalnesc sunt mai ales din zodia mea? Tot din cauza ca ma plac pe mine?Cred ca ma regasesc in ei...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă