Arhiva > Arhiva

Daca ai fi altcineva, te-ai imprieteni cu tine ?

<< < (5/13) > >>

steliana:
Catherina...
încearcă să închizi ochii, vizualizează mental ce-ţi doreşti, iar dacă dorinţele sunt în acord cu puterea fiinţei tale, cu bunul simţ, atunci când vei deschide cu adevărat ochii, vei avea sclipirea speranţei că viaţa nu este o pândă.

Catherinna:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 31 Martie 2010, 18:59 ---Catherina...
încearcă să închizi ochii, vizualizează mental ce-ţi doreşti, iar dacă dorinţele sunt în acord cu puterea fiinţei tale, cu bunul simţ, atunci când vei deschide cu adevărat ochii, vei avea sclipirea speranţei că viaţa nu este o pândă.

--- Terminare citat ---

Din momentul in care am inceput sa ma simt pandita la cum scriu si nu ce scriu; mi-a pierit si optimismul si speranta. Iau o scurta pauza pt. acumulare de energie  ;D

steliana:
Nu băga în seamă totul.
Priveşte doar ce-ţi place.
Mi-au trebuit ani, să pot înţelege sensibilităţile mele care erau... frustrări.

Crista:
Stiti ce-mi place seara cand vin aici? "Salut,Crista".Dupa aceea incep sa citesc ce scriu altii,scriu si eu,dar cu prea putin ecou.Ei,ce sa-i faci...Tot autocunoastere se scheama si sa intelegi ca esti important doar pentru putinii din jurul tau.Asa ca nu ma supar,ci continui sa deschid,sa citesc...

carmentoma:
      Nici eu, care am peste 500 de mesaje , nu sunt prea bagata in seama, fii linistita! Fiecare scrie parerea sa! Nu trebuie sa te descurajezi! Continua sa scrii!
      Mai avem si intalnirile fata in fata! Acolo, spre exasperarea celor trei fete , una si una, cu care  m-am vazut, cred ca am monopolizat toata discutia, dar ele sunt niste finute si ma accepta asa cum sunt!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă