Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Din nou in natura, din nou cu prietenii. Gura Raului 24 - 26 iulie 2020

<< < (6/7) > >>

Startdoi:
Asa cum am scris mai sus, eu vin din Constanta, dar trec prin Bucuresti! Daca sunt persoane care doresc sa ma insotesca, cu drag... ! Am lasat numarul de telefon in postarea mea anterioara! Doina 🤗

Marcela Topliceanu:
Buna seara,

M-am inscris in aceasta excursie.
Plec din Bucuresti. Cine are un loc liber in masina, pentru mine?
Multumesc anticipat!

McDreamy:
Buna ziua,

sunt nevoit sa renunț la aceasta actiune. Asa ca, daca cineva doreste...

Un week-end fain!

Augustin/Gusti:
Buna dimineata! 
Maine o sa ne întâlnim pt. o noua acțiune Singles Camp.  Mai jos am atașat un link referitor la masurile de protecție împotriva noului COVID19

https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3183.0.html

Pentru traseul de sambata o sa fim nevoiți sa ne împărțim în masini. O sa mergem cu mașinile pana ala Sibiel, de aici plecam pe traseu. Ne întoarcem  prin satul Fântânele, aproximativ 2 km de locul de unde am lasat mașinile
Echipament obligatoriu :  ghete de munte, NU de orasi,  NU adidași, pelerina de ploaie, frontala ( lanterna de cap), o bluza sau tricou de schimb, o greaca subțire pt vânt, ceva de pus pe cap( șapcă, palarie). Optional bete trekking

roxana.lazar:
Buna ziua. Vin cu auto personal din Bucuresti. Dispun de 2 locuri pentru cine mai este interesat. Roxana 0766526410.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă