Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Din nou in natura, din nou cu prietenii. Gura Raului 24 - 26 iulie 2020
admin:
Locuri mai sunt, dar iti raspund cat se poate de direct si corect: Singles Camp se adreseaza altui tip de profil, decat cel al unei (inca adolescente) de 21 de ani. Exista actiuni in care se poate simti ok cu cei mai mari decat ea, la ski, in destinatii mai speciale unde elementul turistic este mai puternic decat cel de socializare. Adica invers decat este sitiuatia acestei actiuni.
cristinamirela:
Ok. Multumesc !
Mihaela0510:
Buna ziua tuturor! As dori sa merg si eu in aceasta excursie, dar ma intereseaza in primul rand daca ma poate lua cineva din Bucuresti (contra cost, desigur) sau daca se organizeaza transport pentru aceasta excursie, pentru ca altfel nu am cum sa vin. Voi lasa si nr de telefon: 0722783715, Mihaela P
Carmen Patrascu:
Buna ziua, si pentru mine ar fi bine plecare din Bucuresti! Ma gandesc ca poate inchiriem un microbuz de la o firma de inchirieri. Dar daca dnul Gigi organizeaza cumva si transportul ar fii minunat. Multumesc!
Mihaela0510:
Nu stiu daca se poate inchiria un microbuz, pentru ca acela trebuie sa ne si aduca de la Sibiu, asta inseamna sa stea cu noi in excursie... ceea ce nu cred ca se poate. Ramane varianta cu mai multe masini mici... ::) ::) ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă