Autor Subiect: Loc de dat cu capul/OFF  (Citit de 18353 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Răspuns: Loc de dat cu capul/OFF
« Răspuns #60 : Vineri, 14 Mai 2010, 12:20 »
vreau sa ... dorm  !!!!!

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #61 : Miercuri, 19 Mai 2010, 18:02 »
  Cred ca lumea ar fi mai buna daca, la nivel de individ sau de societate, am avea o deschidere mai larga pentru dialog si mai multa toleranta pentru ideile si gindurile celorlalti, daca nu ne-ar macina orgoliul si vanitatea, daca ar exista respect si acceptare pentru cei care sint altfel decit noi: daca sint de alta religie, daca au alta orientare sexuala, daca agreaza un alt gen de filme si muzica, daca-si petrec altfel timpul liber, daca au preferinte diferite de stil de viata, daca au ochii albastri si nu caprui  ;D .....si multe altele, atita timp cit nu aduc prejudicii prin comportamentul lor legilor societatii in care traim. Din pacate, nu esta asa.... >:(.........

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #62 : Miercuri, 19 Mai 2010, 21:20 »
  Parerea mea e ca este loc pentru toti sub soare! Avem liberul arbitru, nu ne obliga nimeni sa facem ceva din ceea ce nu ne place! Pentru mass-media avem posibilitatea sa nu cumparam ziare gen tabloide, sau sa folosim telecomanda cand nu ne convine ceva la tv, sa nu accesam un site, un forum sau un topic, daca nu suntem de acord cu ceea ce vedem acolo... si tot asa! Iar printr-un schimb de idei, ca cele de aici, care s-au inflamat, poate, la un moment dat, sa trecem fara ranchiuna, sa acceptam ca oamenii sunt perfectibili, ca nu e obligatoriu sa ne impunem "cu forta" ideile si sa ne sustinem punctul de vedere pe un ton mai moderat! Si eu am gresit mult, chiar si pe aici, nu de putine ori, dar mi-am invatat lectia si acum imi place sa cred ca nu mai e nimeni agasat, ca la inceput, de prezenta mea, aproape non stop pe forum si de postarile mele! Eu asta imi doresc: sa ma simt bine alaturi de voi, chiar daca nu v-am vazut vreodata pe majoritatea! Cu siguranta in timp se va intampla si asta, cunoasterea in lumea reala, dar pana atunci putem fi apropiati aici (atat cat permite virtualul!), ca niste oameni maturi, cu acelasi statut social: acela de singles!

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #63 : Joi, 20 Mai 2010, 18:26 »
  Corect, Carmen, asa gindesc si eu, iti multumesc pentru ceea ce ai scris, percep mesajul tau ca pe o continuare la cele scrise de mine anterior.  :-*

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #64 : Joi, 20 Mai 2010, 21:42 »
  Corect, Carmen, asa gindesc si eu, iti multumesc pentru ceea ce ai scris, percep mesajul tau ca pe o continuare la cele scrise de mine anterior.  :-*

Asta s-a si dorit a fi! Consens!!

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #65 : Joi, 27 Mai 2010, 21:30 »
   In vremurile in care traiesc acum, realizez, in urma a ceea ce se petrece zi de zi, cit de contorsionata ni se prezenta istoria la cursurile scolare, cu cite neadevaruri eram indoctrinati de profesorii nostri - ipocriti de nevoie pentru a putea supravietui in acel regim sau convinsi ca au dreptate in ceea ce predau. Nu vreau decit sa amintesc de ceea ce ni se spunea referitor la birurile puse de mosieri pentru a lua si pielea de pe bietul taran. Unul din acestea era birul pus pe fum; noua, celor care eram atunci copii in clasele primare, ni se parea o absurditate sa platesti pentru fumul iesit pe hornul casei, nimeni nu se obosea sa ne explice ca e vorba de un impozit pus pe casa omului, dupa modelul: cite case ai, tot atitea hornuri cu fum, deci tot atitea impozite. Ma intreb, acum de ce nu se mai spune la fel, mai ales ca am inteles ca va fi asa : cu cit ai mai multe proprietati, cu atit impozitele vor fi mai mari; daca ai nenorocul( ca nu   se mai poate numi noroc, in conditiile in care te saracesc impozitele ) sa ai sapte case (ca Nastase!  ;D), ele vor fi impozitate cu sume din ce in ce mai mari. Care e diferenta dintre atunci si acum?  ??? Macar din acest punct de vedere , eu sint o mare norocoasa..... nu am  mai multe proprietati.

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #66 : Marți, 01 Iunie 2010, 21:52 »
     Nu stiu daca neaparat birurile sint cu adevarat problema din ziua de azi, ci cati dintre noi le platesc! Eu cred ca sunt, raportat la numarul total de locuitori, prea putini contribuabili si prea multa evaziune! Sa nu mai pomenesc de toate "pomenile" date pentru a obtine capital electoral (asazisele facilitati), de toti orbii cu carnet de conducere, de toti pensionarii pe caz de boala care muncesc in strainatate, de toate ajutoarele sociale date fara discernamant, s.a.m.d! Sa nu mai zic de tzepele date la inceputul anilor 90, pe fondul vidului legislativ de atunci, au dus si la aparitia marilor averi care au monopolizat azi Romania! Cei care au trait pe afara stiu, dupa cum zice americanul, " de fisc si de moarte nu scapa nimeni!" Acolo nu exista sa consumi fara sa platesti, dar nu o faci fortat sau controlat ci constient ca asa ajuti la mentinerea unor conditii decente in sanatate, invatamant, etc! Pentru mine stiu ca nu mai pot face nimic aici, in Romania, dar sper din tot sufletul ca fiul meu sa plece cat mai repede intr-o tara civilizata, cat mai departe de aici!!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #67 : Joi, 03 Iunie 2010, 14:09 »

loc de dat cu capul, cand te doare --- "mintea"--- ;D

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #68 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 12:59 »
unde e manfred, l-ati vazut pe aici?  :'(
trebuie sa ii cer scuze lui maaaaaaaaaaaaaanfreeeeed!
am dat cu capul, ce sa mai fac?!?

manfred si ayouni, minunati siegfried si kriemhilde.. bagati-va inapoi in curcubeul vostru globular ca promit sa nu imi mai bag coada niciodata in bula voastra de fericire..
am cuvant, sa stiti!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #69 : Luni, 07 Iunie 2010, 09:07 »
o fi ceva cu forumul in dimineata asta sau net-ul meu face .... "nazbatii" ? ;D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #70 : Luni, 07 Iunie 2010, 09:08 »
si la mine merge ff greu forumul.

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #71 : Luni, 07 Iunie 2010, 11:23 »
Si la mine la fel. Ce s-o fi intimplat?  :(

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #72 : Joi, 10 Iunie 2010, 02:34 »
Nu prea e un năduf cotidian sau o supărare de zi ce am să vă spun, fiindcă e ceva ce simt că se găseşte adînc în fiinţa mea şi iese la suprafaţă cu diverse ocazii cînd e zgîndărit. Ultima oară s-a manifestat marţi seara în timp ce vizionam un film. E vorba de un SF cu unele scene destul de dure dar pe care vi-l recomand dacă puteţi digera genul, pentru că dincolo de componenta sefistică are şi o puternică componentă socială, referindu-se la societatea umană în ansamblul ei, la anumite trăsături, mai puţin plăcute, ale noastre ca rasă.

Pe scurt, acţiunea se petrece în Africa de Sud unde, deasupra Johannesburg-ului, în urmă cu 28 de ani a apărut o navă extraterestă gigantică care de atunci nu se mişcase niciodată. Ocupanţii ei, o rasă inteligentă asemănătoare cu nişte crustacei uriaşi (botezaţi de oameni "creveţi"), fuseseră cazaţi într-o zonă delimitată lîngă oraş, denumită Districtul 9. Conflictele dese dintre oameni şi cei aproximativ 2 milioane de alieni nedoriţi, determină MNU (Multi Nations United, un fel de ONU cu autoritate în problema respectivă) să mute populaţia extraterestră la 200 km de oraş într-o zonă nepopulată.

Nimeni nu ştia de ce aceştia nu plecau dar în realitate erau reţinuţi de autorităţi pentru un singur scop: studierea şi încercarea de utilizare a armamentului lor (mult mai performant decît al umanităţii) precum şi încecarea de combinare a ADN-ului celor două specii pentru a obţine hibrizi superiori. Rezultatele, desigur, urmînd a fi folosite în industria de război.

Cînd şeful MNU se contaminează cu un lichid biologic extraterestru şi începe transformarea sa fizică, devine cobaiul principal al studiilor specialiştilor, cu torturile de rigoare, mergîndu-se pînă la decizia de a fi ucis pentru a i se recolta tot felul de celule. Tipul scapă şi se dă de parte extratereştrilor ajutîndu-i să poată pleca acasă.

Şi aici voiam să ajung. M-am surprins fiind şi eu de partea extratereştrilor, spunîndu-mi că exact la fel aş fi făcut şi, mai mult, m-am surprins detestînd rasa umană. M-am surprins zicîndu-mi că dacă aş avea puterea să eradichez rasa umană, aş face-o. Nu o naţie, o etnie sau o cultură, ci rasa umană în ansamblul ei. Creaturile alea urîte mi-au părut mai simpatice, mai inteligente şi cu mai multă compasiune decît oamenii. Şeful acela, deşi pe trei sferturi încă om, era urmărit de semenii săi pentru a fi supus experimentelor şi apoi ucis, iar "creveţii" îl protejau.

Ştiu e doar un film. Dar cît e de în regula ca, fie şi fictiv, să nu fi de partea semenilor într-o confruntare? Mi-am pus întrebarea: oare nu ar trebui să fie înscris în codul genetic apartenenţa la specie şi instinctul de a-ţi proteja semenii, de a fi de partea lor? Ce e în neregulă cu mine de simt diferit? După care tot eu mi-am răspuns: din moment ce oamenii se ucid şi se urăsc între ei se pare că nu este înscrisă în codul genetic această apartenenţă. Sau ceva s-a întîmplat cu acel cod de s-a alterat.

Însă eu tot aiurea mă simt atunci cînd mă surprind detestînd rasa umană, un om ne-om, un tot mai veritabil extraterestru rătăcit pe Terra. Şi sentimentul de detestare a rasei umane se amplifică atunci cînd văd ÎN REALITATE şi nu în vreo ficţiune că oamenii se tratează între ca şi cum ar fi extratereştrii unii pentru ceilalţi.

Iertare dacă v-am plictisit dar trebuia să dau undeva cu capul  ;D Mai jos aveţi şi trailer-ul filmului.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/VjihaK7HfGs?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #73 : Joi, 10 Iunie 2010, 10:15 »
     Bogdane, n-ai avut somn si ti-au trecut prin minte ginduri rele? Lasa rasa umana in pace ca oricum e nedreptatita de Creator, dintre toate vietuitoarele fiind rasa cea mai putin adaptata conditiilor de trai. Daca n-ar fi fost dotata cu inteligenta care s-o ajute sa se foloseasca de ceilalti, ar fi disparut de mult.
     In fine, adu-mi aminte sa nu te votez cind vei candida la presedintia celei mai puternice tari din lume, ca cine stie ce ai de gind cu umanitatea........ ;D

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #74 : Joi, 10 Iunie 2010, 12:14 »
@saturn.. intr-adevar, ma uitam la tine aseara pe geam, si mi-am dat seama ca s-au strecurat cativa meteoriti uriciosi si nelinistitori prin cateva parti ale inelului matale.. probabil de aia visezi urat..

totusi, despre senzatia ta cum ca crevetii ar fi mai ok decat umanoizii, uite, iti impartasesc ca acelasi lucru l-am simtit si eu atunci cand am vazut de cinsh'pe milioane de ori Avatar  :-\