Arhiva > Arhiva

Loc de dat cu capul/OFF

<< < (7/16) > >>

anamama13:
ihi... chiar asa... hi,hi,hi.... ;)

nico:
Nu ma prea descurc in siteul asta. Poate ma ajuta cineva sa-l inteleg. Incercam sa spun ceva sa cer un sfat celor ce au trecut poate prin aceeasi experienta ca mine dar m-am oprit aici, bine sau rau nu stiu cum sa o iau.
Singuratatea este o boala tare grea. Uneori singuri suntem si intr-un cuplu. Eu am ajuns dupa 20 de ani de la casatorie sa-mi doresc pacea, nu singuratatea, nu libertatea caci acum este derizoriu sa vorbesc despre asa ceva. Sunt incarcerata intr-o casatorie in care clachez. El, o persoana dominanta si egoista care m-a mai parasit si a mai avut tentative. Daca m-a inselat? Nu-mi mai pasa, imi este indiferent. Dar stiti de ce imi este teama dupa? De sinistra singuratate.
Acum am facut pasul eu si i-am cerut o despartire amiabila in care sa ramanem in continuare prieteni, asta pentru singurul nostru copil. Acum sunt tare nefericita.
Nu stiu si nu pot face comparatie cu nefericirea de acum in cuplu in care nu am voie sa gandesc sau dupa ,cand voi gusta din abundenta din singuratate????
Ce sa fac?
Acum ca am avut eu curajul sa cer divortul, el refuza.
Ce sa fac?

capsuna:
Eu cred ca singuratatea e mult, mult mai buna decat o "incarcerare" intr-o casatorie.
Evident ca iti va trebui timp pentru a ajunge la un echilibru, dar vei avea un echilibru, ceea ce in situatia ta nucred ca se va putea intampla vreodata.

pe_jumate:
e important totusi sa ai unde locui dupa divort si te poti si sustine financiar .. daca aceste lucruri se aplica, singuratatea nu e sinistra deloc, @nico.. dimpotriva, ea poate fi o sansa pe care o capeti dintr-o data
... sansa de a avea ce ai vrea tu de fapt sa ai in viata ta.. stii deja ce ai vrea pentru tine?  :-*

Saturnianul:
Nico bine ai venit printre noi. Eu nu sunt in masura sa te ajut cu un sfat, cele mai nimerite sunt fetele de pe-aici care au ales sa fie singure, chiar si cu un copi, decit sa fie incarcerate intr-o casatorie ca cea de care spui tu.

Ce pot sa spun e ca trebuie rabdare si ca trebuie sa faci ceva. Important zic eu ca este sa ai alaturi de tine o prietena care sa te sustina si moral in acest demers. Eu personal nu stiu cum este, dar am o prietena care s-a aflat in situatia ta si stiu de la ea ca nu e usor, dar eliberarea este vindecatoare.

E important insa si aspectul de care vorbeste @pe_jumate. Fara sustinere financiara e greu.

Cit priveste singuratatea... Poate ca e ceva ce te sperie mai ales ca, odata iesita din acea casatorie, probabil vei fi mult mai reticenta in a lega o alta relatie. Va trece si aceasta teama cu timpul dupa ce te vei linisti. Eu iti urez mult succes si curaj in actiunea ta.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă