Autor Subiect: Daca as lua-o de la inceput ..?  (Citit de 19953 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cameliagabriela

• Vizitator
Răspuns: Daca as lua-o de la inceput ..?
« Răspuns #45 : Marți, 13 Aprilie 2010, 11:18 »
nu as lua viata de la inceput. vreau sa merg inainte. cineva spunea: "nu plange ca s-a terminat, mai bine zambeste ca s-a intamplat".
ma bucur si ii multumesc Celui de Sus pt k ca am avut si am o viata frumoasa, chiar daca acum sunt "putin jos". acest lucru ma intareste sa meg mai departe

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #46 : Marți, 13 Aprilie 2010, 12:40 »
aşa găndesc şi eu camelia
doar că am învăţat să mă ridic şi să refuz căderile
nihil sine deo

Offline mikyboy

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #47 : Marți, 13 Aprilie 2010, 14:34 »
felicitari voua pentru reusita... eu inca adun cioburile de pe jos si va mai dura multa vreme pana le voi aduna pe toate si apoi iara ceva vreme pana voi reusi sa le lipesc pe toate la loc pentru a reconstrui acel tot care exista candva si a putea merge mai departe...

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #48 : Marți, 13 Aprilie 2010, 14:43 »
Sfat: fără cioburi (chiar dacă se zice că s-a spart ghinionul).
Iei totul de la cap.
Şi-ţi faci de cap până la cap dar cu cap !
Ştergi trecutul oricât de frumos sau dureros a fost.
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #49 : Marți, 13 Aprilie 2010, 14:43 »
alegerea îţi aparţine
nihil sine deo

maria171

• Vizitator
« Răspuns #50 : Marți, 13 Aprilie 2010, 14:45 »
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #51 : Marți, 13 Aprilie 2010, 14:48 »
maria171, să înţeleg că eşti de acord cu mine....
nihil sine deo

maria171

• Vizitator
« Răspuns #52 : Marți, 13 Aprilie 2010, 14:49 »
oui

Offline mikyboy

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #53 : Marți, 13 Aprilie 2010, 16:33 »
ce usor si simplu este totul din exterior cand suntem simpli spectatori... asa usor vedem si stim tot ce am face dar cand suntem in cauza... am trecut si eu prin asta si stiu... ii putem intotdeauna ajuta pe altii cu sfaturi si cand vine vorba de noi suntem niste neputinciosi...

Offline Miha

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #54 : Marți, 13 Aprilie 2010, 19:44 »
@mikyboy- pentru primul mesaj, de la 10:11:31- sunt realista, nu masochista. De retrait clipe grele, cred ca nimeni nu-si doreste. Ideea principala era ca eu personal pretuiesc si evenimentele mai putin fericite din viata mea. Si ele au rolul lor. Eu am tras anumite invataminte de pe urma lor, am devenit mai puternica si m-am maturizat.
Trecutul, bun sau rau face parte din viata noastra si o parte din el isi pune amprenta asupra ceea ce suntem in prezent.

Offline francesca777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 793
  • after all...tomorrow is another day..:)
« Răspuns #55 : Marți, 13 Aprilie 2010, 20:03 »
Buna seara.La intrebarea m-am gandit de multe ori.hmm...la fiercare inceput imi spun sa fiu altfel(cum ar spune un amic al meu "cu frana de mana trasa" )..insa imi dau seama ca nu sunt "eu" si renunt instantaneu.Asa ca...merg inainte...cine ma accepta..e ok..cine nu...n-a fost sa fie.Suna superficial insa nu despre asta e vorba.

Offline mikyboy

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #56 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 10:16 »
@francesca777 - de compromis ai auzit?... e ceva ce fetele din ziua de azi nu au cunostiinta... cel putin asta este concluzia la care am ajuns eu pana acum... in ultimele mele relatii am facut compromisuri peste compromisuri ca sa fie bine si rezultatul... singur... stau si ma intreb chiar nu mai au femeile suflet si inima... cum poti sa injuri si sa faci in fel si chip un om pentru ca ti-a lasat, un buchet de flori natura proaspat culese din gradina, pe stergatorul de parbriz de la masina si le-ai gasit inainte de a merge la lucru...

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #57 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 10:34 »
@mikeyboy, chestia cu florile pe parbriz e superba! continua numai asa...cu astfel de gesturi si sigur vei da cu persoana potrivita la un moment dat. "eu inca nu am invins" am auzit pe cineva spunand dupa fiecare esec.  Si o lua de la capat.
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #58 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 11:00 »
mikyboy,
cred că eşti mai tinerel decât mine.
Altfel... ai fi mai călit în dezamăgiri.
Dar ascultă şi ce spun cei care s-au vindecat şi ai încredere. :-*
nihil sine deo

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #59 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 11:05 »
@francesca777 - de compromis ai auzit?... e ceva ce fetele din ziua de azi nu au cunostiinta... cel putin asta este concluzia la care am ajuns eu pana acum... in ultimele mele relatii am facut compromisuri peste compromisuri ca sa fie bine si rezultatul... singur... stau si ma intreb chiar nu mai au femeile suflet si inima... cum poti sa injuri si sa faci in fel si chip un om pentru ca ti-a lasat, un buchet de flori natura proaspat culese din gradina, pe stergatorul de parbriz de la masina si le-ai gasit inainte de a merge la lucru...

Nu despre o gresela din partea ta e vorba aici, ci de persoana nepotrivita si insensibila careia i-ai facut gestul! Nu generaliza: majoritatii femeilor un buchet de flori, chiar si culese din gradina, le inmoaie sufletul, chiar daca este cat icebergul care a scufundat Titanicul! Am avut si eu parte de asemenea bucurii, dar din partea fiului meu, cand era micut si rupea flori de peste tot sa mi le aduca mie, insa nimeni nu il certa, ci dimpotriva! Acum a crescut si nu mai face asa ceva! Eeeeee!! Nostalgii!!!