Scrise de noi > Articolele noastre

Să ne distanțăm, dar să nu ne îndepărtăm

<< < (2/2)

noiembrie:
Jurnal de primavara

E mohorat,geamuri aburite,usor vant.
Zboara porumbei in innalt,coboara lin si iarasi se ridica.
E aproape un joc.Ei nu sunt tristi,poate pentru ca nu au televizor...

wonderland:
salut, ovi!

Nici eu nu mă mai uit la televizor. De la geamul meu porumbeii se văd, doi cate doi sau solitari, îngrămădiți pe câte o creangă. Frig!

admin:
In fiecare zi ma trezesc cu senzatia ca a fost doar un vis povestea asta cu virusul...Ca a fost doar o inchipuire a mintii mele, sau o reactie la un film de seara...
Clipesc insa de cateva ori si realizez ca din pacate totul e adevarat. Ca nebunia pe care o credeam visata, este reala...Uuhh...

In fiecare dimineata, drumul meu din dormitor, era direct in birou. Priveam pe fereastra asa cum o fac si acum, bucurandu-ma de cer, de copaci, de flori...Apoi inceapeam sa scriu, sa postez, sa fac planuri...Imi notam idei noi, faceam schite, conturam actiuni. Si ma gandeam ce fain va fi...

E dimineata si acum. O petrec tot in birou, ma uit pe fereastra. Soarele a rasarit si scalda strada, un cor de pasarele imprastiate prin copaci isi canta bucuria zorilor, iar florile din curtea vecinului imi inveselesc privirea...

Doar ca nu trece nimeni, nu vad tipenie de om...Doar dintr-o strada apropiata se aude cum trece cate o masina. Atat. Am senzatia ca totul e incremenit, ca am ramas printre singurii de pe aici...Ciudate si amestecate sentimente....

Traiesc acum, neobisnuit pentru mine, o rutina zilnica, in timp ce mi-am redus la minim universul. Mintea mea era mereu activa si obisnuita sa priveasca pana hat departe in viitor. Acum nu mai sunt nici creativ, nu mai exista nici "ce fac peste cateva luni". Ma gandesc doar la azi si la ce urmeaza apropiat. Atat.

Ma bucur in schimb de amintiri. Este un sentiment atat  de placut sa mai uit pe unde am trecut, sa rememorez ceea ce am facut, ce am vazut...Am milioane de fotografii, pe care credeam ca nu o sa apuc vreodata sa le revad...dar acum, zi de zi, macar o ora rasfoiesc prin cutia de amintiri...

Ma bucur si de gradina, imi gasesc mereu ceva de facut, asa ca am ajuns sa-mi ocup ore bune cu asta...Nu am mai lucrat atat de mult de cand eram copil. Intotdeauna mi-a placut asta, doar ca viata mea a fost mereu pe fuga si nu am avut ragazul sa fac aici lucrurile asa cum mi-as fi dorit...Acum, am ocazia...

Primavara asta de afara, vremea minunata ma fac sa cred si sa sper ca totul va reveni la normal, ca o sa iesim din nou fara teama de a ne apropia de oameni, ca o sa ne bucuram din nou de locurile si lucrurile minunate pe care le ofera viata libera, neingradita de ceva...

Fiecare floare care se deschide in gradina, imi da senzatia ca este un semn ca lucrurile au sa fie din nou bine, un pas  ca nu mai e mult pana atunci...Mintea mea cel putin asa vrea sa creada...Imi hranesc optimismul cu speranta, cu dorinta, cu ganduri bune.

Va doresc fiecaruia dintre voi sanatate, sa va pastrati rabdarea si increderea! Sa ne revedem cu bine! Deja mi-e dor!

noiembrie:
Se ingana ziua cu noaptea si strada e pustie.
Vreau sa strig"Priviti, privighetoarea canta si liliacul a inflorit! "
Nu ne permitem sa pierdem primavara... daca natura reinvie si pasarile sunt aici, e un razboi castigat!
Va imbratisez!

noiembrie:
O mare tacere acopera tot...
Nu eram pregatiti sa traim altfel,nu ne doream schimbarea aceasta,dar ea se intampla.
Si alte generatii inaintea noastra au trecut prin perioade grele si au stiut sa se adapteze,
au creat ,au tinut aproape unii de altii,s-au ajutat intre ei,au acceptat.
Mi-as dori sa dam uratul la o parte,ca o mare pata de ulei ce sta deasupra,sa vedem licoarea limpede
de dedesupt,sa ne adapam din apa inca sfanta a acestei tari minunate.
Mi-as dori sa ne fie dor unul de altul,sa uitam de egoism,de toate lucrurile fara valoare,sa vedem esenta!

Nu conteaza ce vrea unul singur si eu am invatat sa-mi cunosc locul si sa-mi accept micimea,dar nu voi intelege
vreodata daca vom da gres inlantuiti fiind !
Sa invatam de la innaintasii nostri si sa nu uitam cine suntem !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă