Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Iarna pe ulita. Traditii romanesti in Marginime. 11 - 13 decembrie 2020

<< < (3/10) > >>

Florina Roman:
Bună ziua! Vreau să particip la această acțiune, deci, dacă dorește cineva să renunțe, vă rog să mă anuntați: 0745772712. Multumesc!

Marinela Grigorescu:
Buna ziua!
Și eu sunt interesată să particip la eveniment.
Dacă cineva este în imposibilitatea de a onora cu prezența rog să mă contacteze la nr.de tel. 0758421622. Mulțumesc!
Sau poate este posibilă o suplimentare de locuri...

Mindru gabriela:
Nu îmi vine sa cred ca iar  am ratat înscrierea... iar nu sunt locuri!!! Nici anul asta... uf!!! Dacă renunța cineva , sau se suplimentează.. am tel 0753852918 Gabriela. Multumesc

Adrian Nita:
Dragi prieteni, în caz că va renunța cineva, și va avea nevoie de înlocuitor, m-aș bucura sa fiu alături de voi la actiunea de la Sibiu. Adrian, 0754 244 249 (vin din București). Mulțumesc.

Ciaglic Alexandru:
Bună ziua,
Pe data de 20.09.2020, dat fiind faptul ca pe site-ul Singles Camp apăreau locuri libere, am transmis solicitate de înscriere la aceasta excursie. Mi-a venit pe e-mail, acceptul agenției, comunicandumi-se termen de plata a avansului, data de 24.09.2020. Am achitat avansul mai devreme, pe 22.09.2020 și am transmis OP-ul către agenție. A doua zi, 23.09.2020 am fost sunat de agenție sa mi se comunice ca altcineva achitate înaintea mea avansul, drept urmare.... Nu am înțeles cum, achitând în termenul de plata comunicat, altcineva a achitat înaintea mea. Cum nu am primit factura pentru avans, iar pana pe 30.10.2020 ar trebui achitata și restul sumei, sunt în situația în care nu știu ce am de facut: achit sau nu restul sumei. Aștept răspuns la dilema mea, mulțumesc anticipat. Alexandru Ciaglic

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă