Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere montana. Sinaia 8 - 10 octombrie 2021

<< < (5/5)

Camelia M:
Buna! Pregatiti de plimbari si distractie? Cine mai ajunge la 11.28 in Sinaia cu trenul CFR ?

martie:
Buna. Eu cred ca o sa merg cu acest tren (aveam ca varianta Softransul) si o sa ma intorc probabil duminica cu cel care pleaca la 12.18 din Sinaia (in vagonul 3, dar se poate anula). La ce vagon ai bilet, ca sa stiu cand cumpar maine dimineata, ca la CFR cred ca exista doar optiunea de vagon?
Florin

Camelia M:
La dus, de la Bucuresti la Sinaia, am locul 67 la vagonul 6. Pentru intors nu-mi iau inca bilet, poate duminica ajung un pic si prin Brasov.

martie:
Eu locul 75, in apropiere, asa mi-a picat, ca CFR-ul are un soft mai vechi, care nu permite alegerea locului. Azi si maine in Sinaia vremea e rezonabila, in schimb or sa fie precipitatii amestecate sambata si duminica. Incidenta sub 6, deci fara masca in exterior,dar in Brasov se va trece de 6 azi sau maine. Imi place orasul, am trecut pe la targ in decembrie, intr-o excursie. Sinaia e superba, am facut o scurta vizita de cateva ore in vara si m-am plimbat cu gondola.

Primrose:
Buna, tuturor!
O situatie neprevazuta ma impiedica sa mai particip la excursia de la Sinaia, astfel ca fac anuntul foarte din scurt, din pacate. :(
Daca este o doritoare... cedez locul meu. Suma este achitata integral.

Va doresc distractie placuta, sa va bucurati de aceste zile!  *|* *|* *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă