Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere montana. Sinaia 8 - 10 octombrie 2021
admin:
Foarte important!
In atentia celor care urmeaza sa participe la eveniment si actiunile Singles Camp, in urmatoarea perioada.
Pentru ca este iminenta intrarea tuturor localitatilor din Romania in scenariul galben sau rosu, va comunicam ca accesul la evenimente se poate face DOAR in conditiile respectarii masurilor impuse de autoritati.
Accesul se va putea face doar in baza certificat verde COVID-19 emis sau recunoscut în conformitate cu articolul 9 alineatul (2) lit. a), b) și c) din decretul lege din 22 aprilie 2021, nr. 52, care atestă una din situațiile următoare:
• vaccinarea anti-SARS-CoV-2, cu certificarea finalizării schemei de vaccinare de cel puțin 14 zile;
• vindecarea de COVID-19, cu încetarea perioadei de izolare prescrisă în urma infecției cu SARS-CoV-2;
• efectuarea, cu 48 ore înainte de eveniment a unui test antigen rapid cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2.
• efectuarea, cu 72 ore înainte de eveniment, a unui test PCR antigen cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2.
Organizatorii/operatorii economici care desfăşoară activităţi potrivit HG nr. 932/2021 (referitoare la prelungirea stării de alertă) au obligaţia de a scana codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19 folosind secţiunea „Verificare reguli interne” din aplicaţia mobilă „Check DCC” pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reţine niciun fel de date sau informaţii din certificatul verificat.
Ce inseamna asta: ca evenimentele si actiunile vor putea fi desfasurate in continuare, cu conditia obligatorie de a verofica certificatele si testele negative. Astfel, la cazare, insotitorul de grup impreuna cu un reprezentant al locatiei vor trebui sa verifice nu formal ci foarte atent (pentru ca raspundem de asta) fiecare document prezentat.
Cine este vaccinat, trebuie sa vina cu certificatul care sa aiba QR de scanare, cine nu este vaccinat sa aduca sau adeverinta de la medic ca a trecut prin infectare, sau rezultat negativ test COVID, introduse pe platforma, pt a obtine QR. Verificarea se va face doar pe baza de QR.
Va rugam sa aveti toata intelegerea in respectarea acestor cerinte, pentru ca nu vom putea face exceptii. Se fac controale si nu putem risca nici noi ca organizatori, nici locatia amenzi uriase.
ghibirdic viorica:
Bună!
Eu vin din Ploiești și doresc sa aflu daca mai sunt persoane care participă la petrecere din acest oraș sau din București ... poate ne combinam cu transportul.
Vio,
0724238442
martie:
Buna. E complicat cu masina din Bucuresti spre Sinaia, dar mai ales duminica la intoarcere,asa ca spre deosebire de mare, la munte prefer sa merg cu trenul, ca se ajunge repede si confortabil (cu Softransul, 10.15-11.41 sau cu CFR-ul, 9.55-11.28, ma hotarasc probabil joia viitoare dupa testare) si de la gara cu taxiul, sau cu transportul public, o sa vad acolo ce gasesc.
Florin.
luminitaciobanu:
Buna tuturor! Daca este vreo persoană de sex feminin care dorește să participe la această excursie, ii pot oferi locul meu. Din păcate, nu mai pot participa. Menționez că am achitat integral contravaloarea acestei excursii. Să aveți un weekend minunat!
Mihaela Mi:
Buna Luminta , eu doresc. Nr meu este 0749057403 , daca nu s-a ocupat ma poti contacta? Multumesc mult ! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă