Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 23 - 26 iulie 2020
lidia.Iasi:
--- Citat din: Voicu Nicolae din Vineri, 26 Iunie 2020, 14:38 ---buna ziua!
ma intereseaza aceasta excursie
puteti sa-mi spuneti daca se va organiza?
--- Terminare citat ---
Buna. Nicolae!
Sunt insotitorul de grup din aceasta excursie si iti pot spune ca excursia se va organiza, dar cu un numar ceva mai mic de persoane. Inscrierile sunt deschise! :)
camelia fey:
buna, veselie!
deoarece imi doream de mult sa ajung in tinutul respectiv, m-am inscris cu drag si jubilez deja cu gandul la aceasta iesire...
"frumusetea" consta in distanta ce o am de parcurs pana la destinatie (aprox 430 km), traseu ce nu doresc sa il parcurg singura, in conditiile in care am chiar si masina... punctul de plecare fiind din Rm.Valcea, am doua variante pana la Vatra Dornei :
1. rm valcea - sibiu - tg mures - vatra dornei
2. rm valcea - brasov - sf gheorghe - vatra dornei
... rutele nu sunt fixe, pot fi si mici abateri...
in concluzie, daca sunt doritori, am 3 locuri ... astept pe forum sa imi raspundeti la acest mesaj .
cu drag,
camelia feydieu
IORDAN:
Salutare ! Salutare !
In afara de Lidia, ghidul nostru, mai este cineva din Iasi ? Poate ne organizam sa plecam impreuna ! Stiu ca sunt posibilitati de transport, dar in grup mai mic sau mai mare este mai simpatic. :D
lorr45:
Bună, Camelia ! Te-ai hotărât ce traseu urmezi până în Vatra Dornei? Treci prin Turda (Cluj) ? Mai ai locuri? :)
camelia fey:
--- Citat din: lorr45 din Duminică, 28 Iunie 2020, 14:25 ---Bună, Camelia ! Te-ai hotărât ce traseu urmezi până în Vatra Dornei? Treci prin Turda (Cluj) ? Mai ai locuri? :)
--- Terminare citat ---
buna, Loredana!
dupa cum ai observat, esti prima care mi-a raspuns si o sa tin cont ... :applause:
dar, te rog, hai sa mai asteptam cateva zile... poate mai sunt doritori si poate si alte oferte de transport. ;)
...
camelia
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă