Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Amfiteatrul Transilvaniei. Sanpetru, Brasov 3- 5 iulie 2020
costi31:
Buna ziua tuturor ! :flori: ;)
Am observat un loc disponibil ,... noroc de Rodica :) , am trimis mail...acum astept cuminte raspuns... :thumbup:
costi31:
Posibil sa fi fost prea tarziu... Cristian a fost mai iute :giggle:
Oricum in cazul in care mai renunta cineva....
krondia:
Suntem din nou în formație completă.
Costi, îmi pare rău, scrisesem un anunț chiar în dimineața în care apăruse locul liber. Poate te tentează acțiunea similară din august, tot la Sânpetru.
Rodica, cu hora va trebui să mai așteptăm puțin, dată fiind situația actuală. Dar, da, țin bine minte hora în miez de noapte de la strandul din Felix, o experiență unică, pe care nu am mai repetat-o de atunci. Chiar vorbeam zilele trecute la o altă acțiune de picnicul de la Stâna de Vale, din aceeași acțiune.
Dar, gata cu nostalgia. Ne putem simți la fel de bine și acum, bineînțeles cu grija de rigoare.
Voi reveni în scurt timp cu alte detalii legate de organizare dar, nu uitați, pregătiți-vă echipamentul de drumeție absolut obligatoriu, în special ghete de munte care nu alunecă, de preferință impermeabile, geacă de munte, pelerină în cazul în care mai apar averse, rucsac mic de 20-25l, pantalon lung toate de drumeție, nu de oraș.
Vremea se anunță în continuare capricioasă și ușor în răcire de la începutul lunii.
Luați în calcul și faptul că vom sta mai mult afară și la munte este mai rece.
Orice întrebări aveți, le puteți adresa aici.
costi31:
Bună Diana , după ce găsisem mașină am zis că trebuie să vin.... încă mai sper :flori:
Vă salut și mai aștept.... :) :worthy:
krondia:
Costi, din păcate suntem limitați de capacitatea pensiunii, acesta este motivul pentru care nu se poate face extensie de locuri. Plus situația actuală..
Dar, cum spuneam, nădăjduiesc să ne vedem cu o proximă ocazie.
Și musai să aveti și lanterna frontală, cei cu care am mai fost in cheile Vârghișului stiu de ce...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă