Arhiva > Arhiva
Sufletul pereche
luciamanta:
Credeti ca fiecare dintre noi avem un suflet pereche? Credeti ca numai unii il gasesc, in timp ce altii trec pe langa el sau nu il intalnesc niciodata?! Eu cred ca fiecare om are un suflet pereche si daca te ajuta Bunul Dumnezeu sa il gasesti, il recunosti imediat, stii sigur ca el este jumatatea ta... Nu-i asa?
carmentoma:
Cred ca nimic din ceea ce ni se intampla in viata nu e intamplator! Ti-am mai zis si pe alt topic deschis de tine: priveste in jur si actioneaza! Daca esti doar privitor de la fereastra unui turn al vietii, inalt de 100 de etaje, s-ar putea sa ramai cu privitul! De acolo de sus oamenii sunt greu de descifrat si iti trebuie un binoclu, o luneta, cebva sa ii vezi mai clar! Nu mai zic de faptul ca, degeaba ii vezi tu, daca nu ii lasi sa te vada si ei!
carmentoma:
Si cred ca DA, exista sufletul-pereche, dar putini sunt atat de norocosi sa il descopere in aceasta viata! Consider ca , cu cat esti mai obsedat de ideea de a-l gasi, cu atat se indeparteaza mai tare de tine!
marcutza:
si eu cred ca exista, primul meu suflet - pereche l-am simti in viitorul sot(acum ex) daarrr acum 3 ani am simtit la fel fata de o alta persoana, persoana care nu mai face parte din viata mea.
da, undeva si la un moment dat apare sau exista un suflet-pereche al fiecaruia dintre noi.
adria:
sufletul meu pereche a fost sotul meu, din pacate a fost
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă