Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In inima Deltei Dunarii. 26 - 30 iulie 2020
ada81:
Eu tot nu reusesc sa plătesc taxa online :'( :'(. Oare nu ma descurc cu tehnologia ??? 😭😭😭
RaduM:
Buna ziua , in excursiile la Letea si la Sulina avem.inclus si prinzul ?
Gabriel:
Buna ziua,excursiile in Delta nu au prevazut pranzul, de exemplu anul trecut excursia la Letea s-a efectuat dupa-amiaza si ne-am intors la cina.La excursia catre Sulina se sta cateva ore, timp pentru vizitat orasul si obiective (Cimitirul Maritim-cu povesti cu pirati,printese,indragostiti,etc...,faleza si case vechi,dar si plaja si baie in Marea Neagra,exista magazine si supermarket in Sulina, dar si terase cu mancare atat in zona plajei sau in oras).Oricum,referitor la excursii si info despre acestea,programare pe zile,preturi,ore de plecare le veti afla la pensiune in momentul cand ajungem.
Va reamintesc ca s-a modificat ora de intalnire- ora 15.00 in fata Hotelului Delta, de acolo plecam cu masini sau taxi catre locul de imbarcare in Delta- STUF PARKING,aici se pot lasa si masinile personale !
ancaj:
ok ne vedem la ora 15 la hotel delta
ada81:
Buna tuturor, am reusit si am achitat taxa direct la automatele de la sediul Administrației. Dacă aveți careva nevoie trimite-mi mesaj si va achit cu plăcere si va dau chitantele maine cand ne vedem.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă