Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vacanta in Delta Dunarii. 06 - 10 septembrie 2020
MihaiLungu:
Locuri libere in masina din Brasov pentru cei care pleaca in Delta in 06.09.20. Tel 0723 308 144
Valentin_BV:
--- Citat din: MihaiLungu din Luni, 24 August 2020, 10:31 ---Locuri libere in masina din Brasov pentru cei care pleaca in Delta in 06.09.20. Tel 0723 308 144
--- Terminare citat ---
Am vorbit deja cu Mihai si tin sa-i multumesc si aici. De la Bon Voyage mi s-a spus la telefon ca mai sunt 2 participanti din Brasov, iar Mihai se ofera in continuare sa mergem cu masina plina.
Bcool:
Buna tuturor. :) Abia astept sa revad Delta si sa ne cunostem *|*
Punctul de plecare, statia Mol, este aproape de statia de Metrou Timpuri Noi? Este vreo parcare in zona, unde as putea sa las masina?
Valentin_BV:
Buna seara dragilor,
Am creat o pagina de grup privata pe Facebook cu titlul Singles Camp Delta 2020 Septembrie :
Daca vi se pare potrivita ideea, va invit sa va inscrieti si sa o folosim pentru fotografii, filmari, impresii, messenger ...
Pe whatsapp se poate crea un grup in acelasi scop daca exista numere de contact. Eu am numai doua numere de telefon, Mihai si Bon Voyage. Daca vi se par idei potrivite, i-as invita pe cei care se cunosc mai bine si au vechime cu evenimentele Singles Camp sa creeze si acest grup de contact.
Duminica placuta si inspirata sa aveti !
magda68:
Buna. In general in excursiile Singles Camp se fac grupuri de whatssapp cu toti participantii si acolo punem pozele pe care le facem.
Eu n-am nimic impotriva unei pagini de fb dar stiu ca procedura uzuala este whatssapp.
Zi frumoasa si abia astept sa ne vedem in Delta!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă