Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vacanta in Delta Dunarii. 06 - 10 septembrie 2020
albastrica:
As vrea sa stiu daca mai sunt locuri pt 6-10 septembrie?
Valentin_BV:
Multumesc pentru sfat. :)
Daca ar fi sa merg cu trenul, voi lua regio de la 4:07. Am fost de 2 ori in tura de bicicleta la mare, cu plecare din Bucuresti, si am observat aceasta intarziere clasica a trenurilor de Satu Mare, Baia Mare. Oricum, o ora de trezire mai devreme nu este un capat de tara, imi permite o cafea si o gustare calda in Gara de Nord, duminica dimineata este mai linistita si mai curata zona.
ada81:
Si parca si aerul e mult mai respirabil la asa ora. Si cu o cafea lângă nici nu simti cand trece timpul. Doar la final vei regreta ca deja e 10 septembrie si va intoarceti( asta o spun din experienta mea) Repet Delta e superba.
Valentin_BV:
Andreea ai dreptate, Delta este un loc minunat si mai deosebit pentru noi, cei mai de la munte. Eu am mai fost, cu cortul, in casa de pescari, la hotel. Dupa ce am vazut pensiunea mi-am zis ca o iesire de boier in delta ar fi potrivita, iar cu o vreme cu soare, totul va fi perfect. O0 O0 O0
gstochian:
Buna ziua numele meu este Fruntes Raluca nr. de tel 0727199773 , am facut plata avansului pentru excursia in Delta Dunarii din perioada 06.09.2020-10.09.2020 si nu am primit niciun raspuns de confirmare.
Dovada platii am trimis-o ieri 17.08.2020 pe cele doua adrese de email disponible .
Va rog sa-mi spuneti cum ne informati pentru urmatoarea rata.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă