Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe maguri sibiene. Drumetii, locuri inedite si petreceri 10 - 12 iulie 2020
admin:
Pe site si forum s-au operat urmatoarele modificari:
- NU se mai organizeaza transport cu microbuzul Bucuresti - Sibiu si retur
- transferurile locale NU mai sunt incluse in tarif. Ca urmare acesta a fost ajustat, pe site si forum, fiind acum prezentat tariful actual (520 lei).
- numarul maxim de participanti a scazut de la 35 la 25
Modificarile in organizare se datoreaza noilor conditii.
O mentiune: pentru una dintre cine este posibil sa se schimbe meniul, sa fie inlocuit de un mixed grill preparat in fata voastra, pe terasa pensiunii
oviarad:
O sa merg si eu în aceasta excursie, plec cu masina personala din Bucuresti , am 3 locuri disponibile cine doreste sa ma anunte pe mail, ovidiusmail@yahoo.com
luminitaciobanu:
Buna tuturor! Daca este o persoana de sex feminin care renunta la aceasta excursie, sunt interesata. Multumesc! Sa ne revedem cu bine!
Mimi:
--- Citat din: oviarad din Luni, 25 Mai 2020, 18:49 ---O sa merg si eu în aceasta excursie, plec cu masina personala din Bucuresti , am 3 locuri disponibile cine doreste sa ma anunte pe mail, ovidiusmail@yahoo.com
--- Terminare citat ---
Wow , ce bine ca am intrat si eu pe aici .... Ovidiu , eu vreau sa merg cu tine din Bucuresti . Ma iei ?
oviarad:
Sigur Mimi, poate ma ajuți cu camera daca fac pană, :)
Doua locuri ocupate , ar mai fi unul dacă ne lasa câte 4 in masina.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă