Arhiva > Arhiva

Poveste fara sfarsit

<< < (2/3) > >>

luciamanta:

--- Citat din: pe_jumate din Marți, 30 Martie 2010, 12:09 ---timpul trece, lucrurile se schimba, oamenii se schimba..
ai facut foarte bine daca ti-ai ascultat inima si l-ai alungat..
inima noastra stie cel mai bine intotdeauna..

felcitari pentru deschiderea acestui subiect! si stii? se vede un pic din rasuflarea lui Sadoveanu printre paragrafe..  :)

--- Terminare citat ---
Multumesc pentru ceea ce mi-ai scris.  numai bine si succes!

nico:
Este bine ca ai procedat asa, nu te poti lega de un om pentru care nu simti nimic in fata caruia sufletul tau nu vibreaza. Nu varsta conteaza putea fi si de 10 ani diferenta, acum femeile sunt mai frumoase mai ingrijite, iar sexapilul nu dispare nici la 50 de ani daca avem grija.
Nu ai ratat decat o suferinta fara sfarsit din care poate rezultau si copii.

luciamanta:

--- Citat din: nico din Duminică, 25 Aprilie 2010, 14:53 ---Este bine ca ai procedat asa, nu te poti lega de un om pentru care nu simti nimic in fata caruia sufletul tau nu vibreaza. Nu varsta conteaza putea fi si de 10 ani diferenta, acum femeile sunt mai frumoase mai ingrijite, iar sexapilul nu dispare nici la 50 de ani daca avem grija.
Nu ai ratat decat o suferinta fara sfarsit din care poate rezultau si copii.

--- Terminare citat ---

Multumesc, Nico, si bine ai venit printre noi! Nu te cunosc, nu stiu ce varsta ai, dar ma bucur ca mi-ai scris cateva randuri atat de binecuvantate! Iti doresc o zi minunata, cu bucurii, o zi in care sufletul tau sa fie senin si usor!

silviu:

--- Citat din: luciamanta ---Se poate face dragoste cu sila?
--- Terminare citat ---
nu cred! eu as prefera o femeie :P serios scriind, cred ca ai procedat corect.

Ayouni:
@luciamanta: definitiv, cu sila nu se poate, mi se pare ceva foarte trist.  de fapt ca si orice relatie neimpartasita in care unul dintre parteneri se incapataneaza sa ramana acolo desi nu (mai) este este dorit.

@pe_jumate, cum adica, mai jumatate mica si perspicace, zici ca inima stie ea... a mea nu a stiut niciodata si m-a mai indus si pe mine in eroare. si nu o data!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă