Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020
admin:
Este prima actiune care se va desfasura dupa aproape 4 luni. Astazi ne reluam excursiile si vacantele, o sa fiti primii care va reintalniti. Drum bun pana la destinatie, zile frumoase si aveti grija de voi! Eu stau cu emotii acasa, imi pregatesc insa si eu bagajul, urmeaza ca saptamana viitoare sa plec cu grupul de Bavaria.
Ciaglic Alexandru:
Am ajuns acasă, cu amintiri de neuitat: Alex, care s-a ocupat de programul de călărie, un profesionist nu doar răbdător cu noi, dar și un bun psiholog. Ne-a oferit atat un program de călărie dar ne-a învățat si ce înseamnă interacțiune cal-calaret. Mulțumim Lidiei pentru revenirea la normalul acțiunilor Singles Camp: bună dispoziție, program atractiv, chiar adrenalina. Și evident, lucruri noi, precum Baia Verde, unde înotul în apa sărată, capătă alte valente fata de ce stim despre înot. Trăgând linie: o acțiune de neuitat!
Gidea Mihai:
O poveste cu cai și prieteni noi de neuitat organizata ireproșabil de Lidia ,recomand, o seara frumoasa tuturor !
Miss Lia:
Poveste cu cai.... poveste ce a devenit realitate ! O experienta neasteptat de frumoasa, cu oameni deosebit de prietenosi si rabdatori, care ne-au incarcat cu energie pozitiva si incredere. Caii au fost la inaltime!!! O0 (caci noi eram oricum ca niste pitici in preajma lor :D :pleasantry: ). Am primit nu mai lectii de calarie, ci si de eleganta, prestanta si maxima toleranta. Lidiei, multumiri pentru tot efortul de a organiza cat mai diversificat timpul petrecut in Slanic, dar si pentru ajutorul privind transportul (rapid, la timp si in cele mai bune conditii :-* ). N-am gresit niciodata alegand Singles C. ! :thumbup: Imbratisari pentru fiecare!
RaduM:
Felicitari Lidiei pentru ideea acestei excursii ! A fost altceva , ceva frumos si incitant , un nou loc frumos din Romania si o initiere in echitatie cu un om pasionat si care a reusit sa ne transmita dragostea fata de cai .
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă