Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Poveste cu cai si prieteni noi 2 - 5 iulie 2020

<< < (3/7) > >>

AlexRadu:
Eu cred ca am facut o greseala fiindca nu mi-a fost f clar la inceput cand am citit anuntul.

Din anunt intelesesem ca plata pt programul de echitatie
se va face acolo separat. Ca atare, am achitat cele doua rate deja dar fara cei 500 de lei pt echitatie.

Intrebare: mai pot achita si acum pt program dat fiind ca inca termenul de 5 iunie nu a trecut?
Multumesc si imi cer scuze pt neintelegere.

admin:
Da, se mai poate face.

Licuta:
Buna ziua,
Mi-ar placea tare mult sa particip si eu daca exista o renunțare ...astept un tel la 0744707555 si sper... :giggle:

Dana T:
Acusi, acusi vine 2 iulie si ne adunam la Casa Padurii, la frontiera dintre casele Slanicului si dealurile impadurite! De aceasta data nu vom sta izolati! Nuuuuuu, deloc! Sper ca vremea sa tina cu noi pentru ca ne asteapta calutii, bulzul, lacurile saline si multa distractie! Mai vine cineva din Ploiesti sau zona adiacenta? Eu as mai avea un loc in masina. Voi de pe unde veniti? Daca pot ajuta cu sfaturi de ajuns acolo, echipament sau altceva va raspund cu drag. Eu merg acolo des si cunosc bine zona. Sa ne vedem sanatosi!

ElenaSimona:
Buna ziua, cine este din Piatra Neamt si e dispus sa impartim transportul?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă