Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 30 iulie - 2 august
tm2019:
Sa înțeleg ca pentru cei doi din Craiova nu exista un loc de preluare și trebuie stabilit cu șoferul?
Bon Voyage:
Da,trebuie luata legatura cu soferul .
tm2019:
Multumesc, am luat legătura.
Punct de întâlnire Aeroportul Craiova cu telefon în jurul orei 9, pentru stabilirea orei exacte de preluare.
Ramona Revencu:
Buna ziua tuturor!
Intrebare pt agentie: avand in vedere ca nu s-au completat cele 30 locuri in microbuz, ne puteti comunica care sunt costurile pt transport (urcare din Bucuresti) si modalitatea de achitare? Transfer in cont Bon Voyage sau in seara zilei de joi, cash, direct Lidiei, ghidul nostru?
Multumesc frumos! Abia astept sa ne revedem! *|*
admin:
Acum aproape 10 ani faceam primul drum cu Singles Camp acolo, pe Cheile Nerei si la Cascada Beusnita. A fost atat de fain incat a fost nevoie sa repetam. Stateam pe vremea aceea la d-na Ana Zavulan, la o locatie adminsitrata de doi batranei tare simpatici. Nu mai stiu nimic nici de pensiunea in care mi-am petrecut momente minunate, nici de ei. Cred ca au renuntat, au vandut sau altcineva le adminsitreaza locatia.
Locurile acelea sunt tare speciale, au un farmec mediteranean parca. Este o mica padurice pe drumul de la Nera pana la Ochiul Dracului, iar acolo miresmele naturii sunt aceleasi pe care le-am intalnit in drumetiile din Cinque Terre. Culorile apelor, poteca sapata in stanca, oglindirea piscurilor, toate iti dau sentimentul unui alt taram, mai apropiat de Italia decat de tara noastra.
Cheful de la arhitecti, inaugurarea barului satesc, baia in grup in Nera, catararea pe o ploaie tornetiala pe stanca ce urca deasupra Cascadei Beusnita, batranica la care dormeam si care draga de ea ma astepta cu chiftele si prune din gradina, oamenii cu care am fost, cei pe care i-am intalnit, toate imi sunt atat de vii in minte. Dar locul mi se pare acum tare departe. Nu stiu de ce acest sentiment. Cred ca si din cauza nebuniei pe care o traim si care ne tine atat de departe de locurile pe care le iubim...
Va doresc sa aveti zile faine, cu bucurii si oameni buni in jur, sa fiti fericiti asa cum am fost si eu de fiecare data acolo!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă