Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Calatorie in minunatul Tinut al Buzaului. 14 - 16 august 2020

<< < (3/4) > >>

Bon Voyage:
INFORMATII TRANSPORT:

MICROBUZ BUCURESTI: B -237 NEW
Plecare 14.08.2020  ora 7.00 din statia Petrom Aurel Vlaicu (intilnire 06:45).
Nume si nr de telefon sofer: DAN  tel 0770/980618

Ionut33:
Din pacate nu mai pot nici eu sa vin. Am un caz de covid in familie si am interactionat cu ei saptamana aceasta.
Prefer sa nu-mi asum vreun risc sa va infectez si pe voi. Daca vrea cineva biletul meu poate sa-mi scrie aici sa ma sune sau sa ma contacteze pe whatsapp la 0726 674 664

oli:
F frumoasa excursia in tinutul Buzaului, nu ma asteptam sa fie o zona atat de frumoasa, atat de verde, dealuri, paduri, uneori racoarea potecilor, alteori caldura umeda, un climat aparte. L-am batut la pas pe drumuri forestiere, admirand cascade, floricele, vitaminizandu-nu cu mure , coacaze, alune de padure.
Gabi, ghidul nostru, ca intotdeauna plin de energie, si de surprize, ne-a cantat la chitara, ne-a facut jocuri de orientare turistica.
A fost placut sa ne intalnim cu prietenii vechi si noi, sa vorbim, sa facem poze, un gratar in iarba, o bere sub stele, dans si muzica, pe terasa, in autocar, precum ne-am obisnuit si ne fusese dor.
Herghelie, vulcanii noroiosi, tabara de sculptura , manastiri, toate sa ne aminteasca ce tara frumoasa si diversificata avem.
Multumim Singles Camp pt aceste oportunitati.

oli:

almi_gabi:
Drumetie, natura, relaxare si atmosfera prieteneasca - toate acestea au caracterizat acesta calatorie.  In zona Buzaului am fost prima data acum 4 ani , acum am revenit cu drag si am regasit acelasi tinut minunat si atmosfera placuta. Ma bucur ca am cunoscut prieteni noi, am vazut locuri frumoase, am dansat, calatorit si ras alaturi de voi. Postez cateva fotografii si sper sa ne revedem si in alte excursii.

[url=https://postimg.cc/75pbP1Rq]

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă