Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 23 - 25 octombrie 2020

<< < (2/4) > >>

Aeisy:

--- Citat din: maria2015 din Luni, 21 Septembrie 2020, 16:19 ---Daca mai este cineva interesata de excursia de la Buzau, cedez locul. Sunt nevoita sa renunt. Pot fi contactata la tel 0726152703.

--- Terminare citat ---

Daca mai este disponibila oferta sunt gata sa preiau locul :giggle:  Pot fi contactata la telefon: 0746037557

Multumesc mult

Aeisy:
In caz ca mai renunta cineva la aceasta actiune sunt interesata sa preiau locul. Imi doresc enorm sa merg in aceasta excursie. Tel: 0746037557.
Multumesc mult ::)

CELIA:
Buna ziua, eu vin din Piatra Neamt, o sa vin cu masina personala pentru ca punctele de intalnire pentru transportul organizat sunt departe. Ne vedem la pensiune la ora stabilita pentru intalnire. Daca mai este cineva care este pe traseu poate merge cu mine.

dedi:
Buna ziua ,Celia ! Sunt Daniel din Piatra Neamt . As dori sa merg si eu cu tine.  Telefonul meu este 0755113086. Iti multumesc !

mirelam:
Buna dimineata,

In cazul in care se elibereaza vreun loc as dori sa particip la aceasta excursie.
Multumesc!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă