Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Babele, Sfinxul, Varfurile Omu si Caraiman, Valea Cerbului 31 iulie -2 aug 2020

<< < (3/4) > >>

Augustin/Gusti:
Buna ziua!
 Urmeaza sa ne întâlnim Vineri ora 13:00, la telecabina Bușteni, echipati de drumetie. Cine vine cu transportul in comun o sa-si lase bagajul intr-o masina. Am rugamintea sa ajungeti la timp.

Mai jos este meniul pt cele doua cine.

Vineri:  - Pulpe de pui,  cartofi la cuptor,  salata de sfecla
              -  plăcinta cu mere
              - 0,5 l apa.

Sambata:  -frigărui, o bucata de cașcaval pane, garnitura orez, salata.                                                                   .                  varza
                  -clătite
                  -0,5 l apa

Tarif 40 lei / persoana/ cina

Daca este cineva vegetarian sa anunțe.

Echipament necesar:
        - bocanci/ghete de munte( NU adidasi, NU ghete de orasi)
        - pelerina de ploaie
        - rucsac
        - bluza sau teicou de schimb
        - frontala ( lanterna de cap)
        - șapcă/ pălărie de soare
        - ochelari
        - crema solara
        - o greaca subțire de vânt
 Cine nu este echipat, n-o sa participe la drumeții.

Pentru ziua de Sambata aveți nevoie de: apa,  sandviciuri,  fructe,  batoane energizante.
Micul dejun va fi la ora 6:30,  la 7:30 plecare. De la locul de unde parcam masinile avem de mers 25 min pana la telecabina.  La 8:30 este prima telecabina, trebuie sa plecam cu prima/ a doua, pt a evita coada.  :) ;)

NU UITATI DE MĂȘTI. Purtarea mastii in telecabina este obligatorie.

admin:
Ma bucur pentru voi, pentru locurile in care veti ajunge astazi. Muntele este o alegere extroardinar de buna pentru vremea si vremurile astea. Ati scapat de fierbinteala care a prins orasele, sunteti pentru 3 zile departe de nebunia asta care parca nu ne mai da pace.

Va doresc sa va bucurati de fiecare clipa, de fiecare moment petrecut acolo in creierul muntilor. Bucurati-va de vreme, de locuri si de oamenii faini cu care veti fi impreuna.

Serena:
Mulțumim frumos,  Gigi! Ai putea veni cu noi! Ne am bucura foarte mult!

admin:
Bucuros si cu drag as veni, dar din pacate trebuie sa stam pe metereze. Este foarte mult de lucru la replainificari, la ceea ce urmeaza. De cand a inceput nebunia, nu ne-am permis decat o scurta iesire sambata/duminica in Apuseni. Atat. S-a lucrat si duminica, pentru a reusi sa fim la zi cu lucrurile. Saptamana viitoare se mai domolesc, dar pentru o scurta perioada, pentru ca urmeaza sa lucram la ceea ce am mutat pe anul viitor si la lansarea catorva actiuni care sa fie adaptate la felul in care se poate acum calatori si vizita.

Rox P:
Dragii mei,
Cat inca impresiile-mi sunt "calde", vreau sa va multumesc tuturor pentru weekend ul grozav petrecut impreuna. Mi-a placut mult profilul foarte activ atat al actiunii, cat si al fiecaruia dintre participanti, toti iubitori de munte, ambitiosi si hotarati. Cu un grup omogen si nu foarte mare, cu un ghid foarte bun si o locatie excelenta, weekend ul nu are cum sa fie decat minunat.
Astept cu nerabdare sa ne revedem si pe alti munti! Multumesc, SC!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă