Aici se discuta > Subiecte generale

Ce carti citim?

<< < (84/95) > >>

nina_nicoleta:
Eu le-am inceput pe VIATA CA O TEAPA si IUBIREA CA O TEAPA ... am citit cam jumate din fiecare .... cand sunt intr-o stare de "filozofeala" vizavi de lume si viata..  citesc din VIATA, CA O TEAPA ..., iar cand sunt intr-o stare mai melancolica citesc din .. IUBIREA CA O TEAPA... .desi prefer beletristica (sunt multi autori clasici pe care nu i-am rasfoit) .... eu zic ca nu e o risipa nici de bani nici de timp daca citesti cele 2 carti .... au o exprimare lejera, abordeaza probleme ale caror raspunsuri (sau variante de raspunsuri ... adica ....O PARERE PUR SI SIMPLU).... nu ti le poate da decat cel mai intelept prieten/ruda ....

silviu:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 29 August 2014, 10:16 ---Sau asa!  :2funny:

(din poza asta, numai pe "Dora" as rasfoi-o!  :D )

--- Terminare citat ---
eu as rasfoi-o pe adorata ::)

Mari_a:
“O eroină având personalitatea lui Oei nu se putea încadra într-un grup de femei adesea imortalizat în stampele ce încântau privirile bărbaţilor din Yoshiwara. Subtilitatea, tăcerea şi abilitatea unei gheişe de a concentra întregul mesaj erotic în privirea ce amesteca jocul bizar dintre sfioşenia copilei neprihănite şi acea siguranţă de sine a femeii căreia i s-a confirmat de timpuriu mult-râvnitul talent în arta seducţiei nu erau pentru Oei”

Hmmm…. Cu ochii pe cutia de scrisori! Abia astept sa soseasca:

http://www.postmodern.ro/articol/fiica-lui-hokusai-%E2%80%93-pensula-secreta

Mari_a:
Ce titlu sugestiv!  ::)

http://www.humanitas.ro/humanitas/jocuri-ale-varstei-tarzii

Monicuta:
Acum citesc :  Soacre si nurori . La cine este cheia ? de Aurora Liiceanu
Titlul e posibil sa provoace repulsie unora dar va asigur ca este o carte plina de povesti ....povesti adevarate scrise cu mult umor .

"La inchisoarea din Delhi, o aripa este ocupata de soacrele criminale, ale caror victime sunt nurorile. Ea chiar se numeste Aripa soacrelor criminale. Statisticile spun ca, in 2012, 8200 de nurori au fost ucise pentru ca parintii lor nu au reusit sa achite obligatiile legate de zestre.
  Cu toata tendinta catre modernizare, in India traditia este foarte puternica......
   Foarte amuzant este ce a scris pe un site o austriaca maritata cu un indian, cuplul locuind la Viena, in locuinta ei.  Sotul indian si-a adus mama la Viena, ca sa-i fie aproape, mama lui locuind pe aceeasi strada. Nora austriaca spune ca sotul ei doarme la ea, cu ea, dar ca el trebuie sa se scoale in fiecare dimineata mai devreme, pentru a se duce la mama lui ca sa se spele pe dinti "

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă