Aici se discuta > Subiecte generale
Ce carti citim?
Caroline:
Multumesc!
mihaela1961:
--- Citat din: ioana.p din Duminică, 20 Ianuarie 2013, 21:35 ---Buna seara, Caroline!
Nu ne-am cunoscut (asa am inteles; daca nu am priceput bine, imi cer scuze, dar sunt la prima actiune in SC si atata lume de cunoscut !!!) ... Insa nu ne impiedica nimic sa ne cunoastem de acum inainte. Iti las adresa mea de mail si numarul de telefon. Si, da, link-ul catre franturile diminetilor mele... este cel bun!
Cu drag,
Ioana (padurariu_ioana@yahoo.fr / 0758.093.103)
--- Terminare citat ---
Buna dimineata Ioana!
Dupa cum prea bine vezi, e 'batalie' pe cartea ta!
Sper ca informatia e-mail+telefon este 'cu dedicatie' nu numai pt. Caroline!
cel de-al doilea filmulet al lui rocky, in care apari tu in backround este deja luat la servici(ca si primul dealtfel) si 'sunt fudula nevoie mare cu cine am petrecut eu Revelionul)!
Nu-i asa ca vii si la Carnaval?Please!!!!
:love: :love:
admin:
Ioana, nu doar Mihaela m-a intrebat daca vii...Mai multi din cei care te-au ascultat la Geoagiu, m-au chestionat in legatura cu prezenta ta...
Rollys:
Guillaume Musso - Vei fi acolo?, Fata de hartie, Ce-as fi eu fara tine?, Salveaza-ma, Chemarea Ingerului.
Povesti de dragoste cu o atingere de SF :). Mi-au placut toate
ioana.p:
--- Citat din: admin din Luni, 21 Ianuarie 2013, 10:10 ---Ioana, nu doar Mihaela m-a intrebat daca vii...Mai multi din cei care te-au ascultat la Geoagiu, m-au chestionat in legatura cu prezenta ta...
--- Terminare citat ---
Gigi, nu stiu daca ajung la Carnavalul de la Sibiel. As fi vrut :sorry:, insa ma "zbat" intre doua job-uri si nu pot promite nimic. Insa ma bate gandul sa vin la Agnita. Chiar daca pierd locul pe lista de inscrieri, tot as da o fuga!
Revelionul SC de la Geoagiu sigur nu va fi prima si ultima intalnire! ;)
Cu drag,
Ioana
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă