Aici se discuta > Subiecte generale
Ce carti citim?
Emi 53:
O carte interesanta este, Puterea prezentului .Ghid de dezvoltare spirituala. de Eckhart Tolle.Un mod de a constientiza faptul ca suntem Fiinta din spatele gandirii. :)
Caroline:
Frumoasa sugestie... Un link? Asta, in ipotetica ipoteza ca mai am si timp de citit, atata timp cat viata bate filmul, cartea, orice...
Guesswho:
--- Citat din: Emi 53 din Joi, 25 Octombrie 2012, 15:01 ---O carte interesanta este, Puterea prezentului .Ghid de dezvoltare spirituala. de Eckhart Tolle.Un mod de a constientiza faptul ca suntem Fiinta din spatele gandirii. :)
--- Terminare citat ---
subscriu.
a fost printre primele carti de dezvoltare personala pe care le-am citit. o recomand. :)
--- Citat din: Caroline din Joi, 25 Octombrie 2012, 16:38 ---Frumoasa sugestie... Un link? Asta, in ipotetica ipoteza ca mai am si timp de citit, atata timp cat viata bate filmul, cartea, orice...
--- Terminare citat ---
uite aici Caroline http://www.aum.ro/carti/carti/eckhart-tolle---puterea-prezentului.html
micaela:
--- Citat din: Emi 53 din Joi, 25 Octombrie 2012, 15:01 ---O carte interesanta este, Puterea prezentului .Ghid de dezvoltare spirituala. de Eckhart Tolle.Un mod de a constientiza faptul ca suntem Fiinta din spatele gandirii. :)
--- Terminare citat ---
Emi, citeste si "Un Pamant nou" al aceluiasi autor. :)
deli_a:
Puterea prezentului-excelenta si folositoare...
Un pamant nou... inca n-am pus mana pe ea, dar a se avea in vedere... ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă