Aici se discuta > Subiecte generale
Ce carti citim?
micaela:
--- Citat din: Matei din Marți, 23 Octombrie 2012, 23:45 ---aha, si romanticii nu mananca? sau doar branza cu smantana si mamaliguta plus fructe?
daca-i asa, eu nu sunt romantic. chiar deloc. :)
ps: se pare ca te-ai gandit la cupidon dar in minte ti-a venit imaginea lui wilhelm tell, de aceea ai incurcat povestile. nu-ti face griji, se intampla si la copiii mai mici.
--- Terminare citat ---
romanticii pot sa traiasca numai cu iubire, asa cum iluminatii traiesc doar cu prana. daca se intampla si o mamaliguta buna cu branza si smantana, e de-a dreptul nirvana. ;D
matei, tre' sa-ti gasim o gospodina. poate ca e printre noi, deja. :)
oh, cum le ghicesti tu pe toate... exact la cupidon tell ma gandisem. ;D
iana:
--- Citat din: micaela din Marți, 23 Octombrie 2012, 23:30 ---sunt o romantica incurabila: ma incapatanez sa cred ca dragostea trece prin inima (precum sageata lui Cupidon strapunge marul;...cred ca iar am amestecat niste povesti, pe aici. ;D)
--- Terminare citat ---
Da, dar daca ai vedea ce puseuri erotice provoaca aceste indrazneli gustative... :D
Poate ca din cauza aceasta "facui" o greseala..."vazui" ca "scrisei" gresit perfectul simplu al verbului a face in postarea mea anterioara... :-[
Si eu sunt o romantica, si eu am citit Cehov si Turgheniev...dar de ce sa nu fii deschis catre noi experiente ?
Cred ca trebuie sa ne mai up-datam :)
Stii ce citeste fii-mea acum ? Cele 50 de vicii ale Domnului Grey :D
Matei:
--- Citat din: iana din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 01:25 ---.........Da, dar daca ai vedea ce puseuri erotice provoaca aceste indrazneli gustative... :D
--- Terminare citat ---
aici mult adevar mai graieste gura ianei!
--- Citat din: micaela din Marți, 23 Octombrie 2012, 23:54 ---romanticii pot sa traiasca numai cu iubire, asa cum iluminatii traiesc doar cu prana. daca se intampla si o mamaliguta buna cu branza si smantana, e de-a dreptul nirvana. ;D
matei, tre' sa-ti gasim o gospodina. poate ca e printre noi, deja. :)
............................
--- Terminare citat ---
zau? arata-mi tu un romantic care a trait si mai traieste numai din iubire... poate sunt aceia care au murit foarte de timpuriu.
gospodina mi-o gasesc singur, oricum, multumesc pentru intentie si ajutor. :kissing:
collin_pow:
Ca sa ma relaxez eu citesc din cand in cand cartea de bucate a lui Radu Anton Roman. Este o piesa de literatura relaxanta si de calitate intre publicatiile din ultimele decenii. Nu sunt ironic.
micaela:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 10:33 ---zau? arata-mi tu un romantic care a trait si mai traieste numai din iubire...
--- Terminare citat ---
pai, mai mult decat a trait Romeo, in mintea oamenilor....he, he, niciun gurmand dinamitat erotic de vreo mancare condimentata nu o sa vietuiasca. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă