Aici se discuta > Subiecte generale

Ce carti citim?

<< < (54/95) > >>

PGabriela:
Acum am terminat cartea "ABSURDITATI LA MINUT" - sunt niste anecdote.
Invataturile din fiecare ABSURDITATE :) merita acel minut cat dureaza sa citesti povestioarele, dar ............. limbajul autorului e uneori prea ironic, e de-a dreptul absurd, dar daca cititrea povestii dureaza un minut, intelegerea ei= dureaza ceva mai mult timp.
Nu e o carte usoara, dar merita citita!

iana:
Ma bucur de fiecare data cand descopar un autor nou, a carui scriere ma incanta. L-am descoperit pe Carlos Ruiz Zafon, prin "Jocul ingerului". Cine a vizitat Barcelona poate recunoaste peisajul, sau macar si-l poate inchipui dupa numele locurilor in care te poarta actiunea. Are o intriga captivanta, o poveste de groaza si de dragoste in acelasi timp. Nu se citeste prea usor sau asa am perceput eu, deoarece abordeaza mai multe subiecte (viata, moartea, credintele religioase, singuratatea) si te indeamna sa te opresti putin si sa reflectezi.

Matei:
a citit cineva romanul "orbitor" al lui mircea cartarescu? si daca da, ce parere are despre aceasta carte?

Guesswho:
Namaste. Un roman de aventuri spirituale in India- Sega

Am citit unele carti de care nu ma puteam desprinde, abia asteptam o mica pauza ca sa mai citesc o pagina. Ei bine, si-n acest caz a fost la fel, am devorat-o pur si simplu. Am luat-o cu mine in concediu si-a fost o parte din tot ce am trait frumos in aceasta perioada.

Cartea este povestea unei duble calatorii, pe de o parte cea in India, pe de alta cea in sine insusi. Sega povesteste ca jobul in publicitate pe care l-a avut a fost locul perfect in care sa-si ascunda toate partile intunecate, iar cand a dorit sa-si raspunda la intrebari arzatoare a ales sa plece la Osho Meditation Resort in Pune.

A petrecut acolo 3 luni, timp in care a cunoscut personaje exotice si povestile lor de viata, mancaruri locale delicioase, ceaiul masala, farmecul femeii asiatice si forta regeneratoare a catharsisului. Volumul e foarte bine scris, intalnesti la tot pasul descrieri atent facute care-ti dau impresia ca traiesti aceasta experienta inedita alaturi de scriitor. In plus, textele sunt de-o sinceritate debordanta pentru ca Sega a vrut initiat sa scrie un jurnal, nu o carte de calatorie.

Cat am fost plecata la mare am vazut ca a avut loc si lansarea cartii la Iasi, mi-ar fi placut sa particip...

Matei:
"Salturi creative" - 10 lectii de advertising eficient inspirate de Saatchi & Saatchi, de Michael Newman.  buna.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă