Aici se discuta > Subiecte generale

Ce carti citim?

<< < (46/95) > >>

Mari_a:
Mario Vargas Llosa - Casa Verde.
(o casa cu felinar... rosu  ::))

Emi 53:
In. ultima perioada am citit cateva cartii scrise de Irvin D.Yalom Plisul lui Nietzsche,Calaul dragastei, Minciuni pe canapea,si Solutia lui Schopenhauer.Toate cartile lui descriu experienta psihoterapiei,vulnerabilitatea fiecaruia in fata singuratati,nevoia de iubire,criza  existentiala care apare la un moment dat in viata fieicaruia dintre noi si mai ales resursele enorme pe care le avem sa dam un sens vieti.I.D.Y.este unul dintre cei mai cunoscuti psihoterapeuti contemporani. O concluzie ar fi .; sa nu-ti lasi viata sa te traiasca.o recomand din tot sufletul tuturor   

almi_gabi:
multumim Emi pentru sugestie

PS - bine ai venit !  :)

Annalys:
Emi,

am vazut ca ai citit de Irvin D.Yalom.
Si pe mine m-a cucerit cand am citit pentru prima data de el, "Minciuni pe canapea" si acum citesc "Plansul lui Nietzsche" si am cumparat si Solutia lui Schopenhauer, so..urmeaza.:) Imi place stilul abordat si usurinta de captivare.

Un alt autor care imi place foarte mult este Jose Saramago.

Emi 53:
Annalys, multumesc pt sugestie. O carte care m-a impresionat este SENSUL VIETII scrisa de VIKTOR FRANKL, o adevarata lectie de viata.El a pus baza Logoterapiei -a treia scoala vieneza de psihoterapie.El spune; Nimic in lume nu poate impulsiona atit de mult fiinta umana sa depaseasca grutatiile exterioare sau durerea launtrica decat constiinta ca are o misiune in  viata.;

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă