Aici se discuta > Subiecte generale

Ce carti citim?

<< < (42/95) > >>

Guesswho:
omg, ce greseala...in loc de "râd" am tastat "ard"  :-[
pe vremea asta e cam greu sa ma "aprind" :P

Guesswho:
Cineva s-a gandit la mine si la zilele care vor urma si ca sa-mi fie cat mai putin plictisitoare mi-a adus azi doua carti scrise de Simona Catrina, "Codul (ne)bunelor maniere" si "Sex in (per)versiune clasica". Pe prima am rasfoit-o putin si deja m-a "prins". Are genul de umor care imi place. Am sa revin cu impresii dupa ce le parcurg.

Caroline:
Si eu am primit-o cadou pe a doua, cand eram la o prietena, in vederea unei foarte lungi si plictisitoare calatorii cu trenul.  ;D Stilul, da, merita... dar cu ideile si mesajul transmis nu pot fi de acord in totalitate... cam prea multa autovictimizare si naduf pe cei care nu-s in aceeasi situatie. Poate ca tocmai de aceea ar fi interesant de citit, fiind scrisa din perspectiva unei femei de cariera, dar single...

Guesswho:
Caroline, da, iti dau dreptate, stilul m-a prins, mi-a placut....
daca as fi citit-o intr-o alta perioada din viata cred ca ar fi avut un alt impact (negativ)
ai dreptate, prea multa victimizare, dar am ales sa privesc tot ce spune detasat, cu umor si..... cam atat
da` tipa nu-i singura, cica-i logodita  ;)
ma intreb daca s-o incep si pe a doua sau sa iau o pauza... ;) pana una-alta tre` sa gatesc pe seara asta ceva, asa ca am timp sa ma hotarasc....

silviu:
io zic s-o incepi si p'a doua. pare interesanta. sa ne povestesti si noua.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă