Aici se discuta > Subiecte generale

Ce carti citim?

<< < (40/95) > >>

bit:
Oricand va pot ajuta, cu placere. Nu se pune problema costului.

bit:
Revin: sa-mi spuneti ce carti v-ati ales (va rog ).

daliana:
Tot ce scrie Amos Oz este tulburator. "Cum sa lecuiesti un fanatic" am citit-o dintr-o sorbire :D. M-a preocupat mereu acest conflict israeliano-palestinian. E lupta dintre dreptate si dreptate.
Iar "Cutia neagra" pentru noi doamne sensibile... :-* :smitten:

valaura11:
    Am recitit Suad - Arsa de vie, o carte document. Imediat mi-a cazut in mana Carmen Bin Laden - Inauntrul Regatului o carte Reality ShocK. Super expuneri... Mai vreau...

Caroline:
Acum 3 ani pe vremea asta, mergem la o lansare de carte - "Pomul calator" de Tatiana Benchea. Originara din orasul meu, fosta profesoara de limba romana, a fugit in Belgia inainte de Revolutie, s-a specializat in Gestalt Terapie si acum are propriul cabinet acolo. Cartea descrie viata din Romania ceausista in orasul natal, vazuta prin ochii copilului si leaga fiecare eveniment sau decizie importanta de... constientizarea starii de bine a diferitelor parti din propriului trup (principiul Gestalt). Cartea a aparut in romana si in franceza.
Doamna Tatiana Benchea este si un om extraordinar. Am luat de la lansare varianta originala in franceza "L'arbre voyageur" si nu m-am putut desprinde de ea pana cand n-am terminat-o... Cred ca orice roman isi poate "radiografia" corpul spiritual prin aceasta carte...  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă