Aici se discuta > Subiecte generale
Ce carti citim?
bit:
NU, a spune ca scriu e mult prea mult. Pe nemirabooks.ro, cine face o recenzie (ma rog, o tentativa de..., mai mult sau mai putin reusita, o descriere pe scurt, un rezumat) a unei carti de la ei, recenzie pe care ei o citesc si daca le place, o aproba si o publica (si de obicei le aproba - nu au standarde de calitate foarte ridicate, mie asa mi s-a parut), cum spuneam cine publica o recenzie la ei primeste fie o reducere de 50% la 3 carti (la alegere) sau o carte gratis (daca recenzia e la o aparitie editoriala noua din ultima luna, o noutate cum zic ei). Din cand in cand, eu mai fac cate o chestie de genul descris mai sus si...ma rog, o privesc ca pe un exercitiu pentru cap, sa nu uit ca nu-i doar de decor. Plus ca nu o fac pe degeaba, lucru minunat. Asa ca va invit (nu sa cititi aberatiile mele, ci sa luati cartile pe care le doriti cu bani mai putini sau deloc ;D), pe tine si pe toti cei interesati! ;)
pocama:
Nu e rau. Am sa incerc si eu, am sa cotrobai prin mine dupa urma de talent care-a mai ramas sa vad ce iese. :-\
bit:
Eu intotdeauna am spus ca dracu`are nuante de gri in blana ;D. Serios, e mult mai usor decat pare.
pocama:
Merci de incurajare. 8)
varsator38:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 19:28 --- Pe nemirabooks.ro, cine face o recenzie (ma rog, o tentativa de..., mai mult sau mai putin reusita, o descriere pe scurt, un rezumat) a unei carti de la ei, recenzie pe care ei o citesc si daca le place, o aproba si o publica (si de obicei le aproba - nu au standarde de calitate foarte ridicate, mie asa mi s-a parut), cum spuneam cine publica o recenzie la ei primeste fie o reducere de 50% la 3 carti (la alegere) sau o carte gratis (daca recenzia e la o aparitie editoriala noua din ultima luna, o noutate cum zic ei).... Asa ca va invit (nu sa cititi aberatiile mele, ci sa luati cartile pe care le doriti cu bani mai putini sau deloc ;D), pe tine si pe toti cei interesati! ;)
--- Terminare citat ---
merita incercat!multumim de info! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă