Aici se discuta > Subiecte generale

Ce carti citim?

<< < (30/95) > >>

janeta:
as indrazni sa mai recomand ceva : "Sa nu atingi aceasta carte" - Jan van Helsing precum si absolut tot ce a mai scris acest autor care reuseste sa te captiveze si sa te puna serios pe ganduri . suficient sa va spun ca scrierile lui au fost interzise in multe tari din Europa si de peste ocean , inclusiv in Germania , tara lui de bastina .

luciamanta:

--- Citat din: janeta din Vineri, 14 Octombrie 2011, 15:34 ---are sa-ti placa , sunt convinsa . de altfel tot , dar absolut tot ceea ce a scris aceasta doamna a condeiului poti achizitiona fara grija ca ar fi posibil sa nu-ti fie pe plac . sunt destule si nu are rost sa ti le insir eu aici  :D
lectura placuta , Lucia !

--- Terminare citat ---
     :)Janeta, de-a lungul timpului am cumparat aproape toate cartile scrise de Ileana Vulpescu, iar de curand am terminat de lecturat romanul "Pe apa sâmbetei", scris de autoare in anul 2009. Astazi am cumparat romanul recomandat de tine, respectiv,  "Notă informativă bătută la maşină". A costat 32 lei si m-am bucurat ca l-am gasit.  Multumesc pentru recomandari, Janeta!

luciamanta:

--- Citat din: janeta din Vineri, 14 Octombrie 2011, 15:39 ---as indrazni sa mai recomand ceva : "Sa nu atingi aceasta carte" - Jan van Helsing precum si absolut tot ce a mai scris acest autor care reuseste sa te captiveze si sa te puna serios pe ganduri . suficient sa va spun ca scrierile lui au fost interzise in multe tari din Europa si de peste ocean , inclusiv in Germania , tara lui de bastina .

--- Terminare citat ---
:) O sa caut si aceasta carte, Janeta!

valaura11:
Am citit asta vara Colectionarul de John Fowles. Facusem o pauza de citit si eram dornica de ceva deosebit. Adevarat ca m-a captivat si era pe gustul meu, psihologica. Dar finalul, ma incapatanam sa fie altul. Si totusi...m-a lovit parca cu un par...in moalele capului...pentru ca eram intr-o anume stare si voiam un final cu "happy end". Am inceput cam de multisor, alta carte care ma captiveaza dar citesc cu portia, parca sa nu se termine curand, Amante si regine de Benedetta Cravieri. Viata traita in timpuri de mult trecute, scrisa dupa documente diverse, viata tumultuoasa, reala traita de mari personalitati ale istoriei.

bit:
Hobbitul lui Tolkien. Da, stiu, e pentru copii. N-am citit-o atunci si deci recuperez.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă