Aici se discuta > Subiecte generale
Ce carti citim?
mononoke:
(revin) m-a apucat sa ma intereseze de la o verme literatura "proaspata" autohtona. n-am citit decat cartile lui dorin muresan (pe care le-am gasit la biblioteca) si acum procesez andrei ruse ..si sper sa mai urmeze si altii. ce apreciez este ca proceseaza si recunosc lucuri mai de aici si de acum.
pe fdl.ro ...cateodata e asa o literatura mai de barbati... si noh, nu stiu cum sa spun.... dar sunt autori si texte care merita. sunt multi autori care au bloguri sau site-uri unde puteti "sapa" mai mult.
de exemplu aici http://andreiruse.ro/?page_id=32 gasiti in intregime un volum de poezii al lui andrei ruse
iar pe blogul lui andrei stefanescu am gasit filmuletele astea care daca aveti un gust pentru arta contemporana, sunt ffff reusite
- chiar daca putin acid, de vazut neaparat sfarsitul!
sper sa aduca bucurie!
steliana:
Acum... tot ce ţine de lideranţă.
Mă pregătesc de o lucrare unicat.
pe_jumate:
--- Citat din: luciamanta din Marți, 30 Martie 2010, 12:49 ---Spune-mi te rog frumos, care este titlul cartii pe care o lecturezi; ma refer la cea referitoare la viata lui Warren Buffet. Numai bine, iti doresc o zi reusita, cu bucurii!
--- Terminare citat ---
luci, carticica se numeste Warren Buffet se destainuie, si e scrisa de Janet Lowe
.. aceasta autoare a adunat o serie de informatii de cam peste tot de unde a putut si a alcatuit un portret-colaj pentru ca Buffet nu se prea omoara cu interviurile si nu ii pasa prea tare nici de propria lui imagine, asa cum zice el "de tzaranoi din Omaha"
tot ea a scris cam in acelasi mod si despre Jack Welch, considerat cel mai carismatic si mai important leader ever.. (el a schimbat traiectoria GE prin felul lui de a pune problemele si e inca un model pentru foarte multi alti manageri de succes)
.. v-as recomanda o carticica care pe mine personal m-a marcat in mod deosebit, desi e un pic mai veche.. se cheama "Testamentul Francez" si e scrisa de un rus emigrat in Franta.. Andrei Makine.. carticica a fost premiata cu "Goncourt des Lyceens" la aparitie..
cartea trateaza in prmul rand problema identitatii individului, iar autorul este absolut extraordinar in felul cum pune problema.. parerea mea :-*
ultima mea intrebare: ce naiba e aia lideranta? :-\
steliana:
Lideranţa... este conducerea.
Si dacă este şi pe bază de principii...mă rog...
aici intră şi cele ale lui Machiavelli, sau mai bine zis.. şi cele machiavelice.
"Este mai bine să fi de temut, decât să fi iubit, dacă nu le poţi avea pe amândouă."
pe_jumate:
ai vazut noul subiect cu gramatica limbii romane? ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă