Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe rachete de zapada in drumetie si la o masa de stana. 7 - 9 februarie 2020

<< < (2/4) > >>

admin:
O sa fiu plecat din tara cand ajungeti voi in Marginime si bateti poteci de Cindrel. Asa ca va spun de acum, drum bun, sa ajungeti cu bine acolo, sa va bucurati de vreme faina, de oameni veseli, sa veniti incarcati cu amitiri frumoase si prieteni noi!

Nelu M:

--- Citat din: Nelu M din Duminică, 12 Ianuarie 2020, 10:00 ---La mulți ani, tuturor ! Deschid eu,lista pentru  transport(din București):      1.Nelu M.       

--- Terminare citat ---

Arumin:
Buna ziua! Am cateva intrebari:
1. Pentru inchiriat rachete de zapada trebuie anuntat in prealabil, sau se rezolva la fata locului?
2. Pentru mesele care nu sunt incluse in pret, respectiv pranz, cina, mancare in timpul drumetiei, se iese/cumpara organizat, sau fiecare se descurca?

Deasemenea, pentru cine are nevoie de transport din Cluj, am 2-3 locuri disponibile.

Multumesc,
Miruna

Marinela Grigorescu:
Bună tuturor!
Din Pitești ce opțiuni de transport avem?
Citesc pe forum  variantă București-Ploiești-Brașov.
La evenimentul din 24 Ianuarie stiu ca a fost microbuz pe  ruta Bucuresti - Pitesti - Sibiu.
Multumesc anticipat! Să ne vedem cu bine!

unchiuldanut:

Salut tuturor !

In eventualitatea organizarii transportului catre cazare, ma inscriu pe lista pentru transport, cu plecare din Bucuresti. Daca ne vom strange suficient de multe persoane pentru a acoperi capacitatea unui microbuz, va asigur ca va fi o atmosfera frumoasa, cu cantece, "joc " si voie buna ! Asa lasati submarinele, trenurile sau avioanele acasa, si inscrieti-va  pentru transport !!!

1. Nelu M.
                      2. Radu S.
                      3. Dan Istrate

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă