Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Schi, SPA si fun la Kopaonik, in Serbia 27 ianuarie - 1 februarie 2020

<< < (2/3) > >>

admin:
Kopaonik de Craciun 2019:

www.youtube.com/watch?v=TBJxilLftdk

Mareea:
Mai sunt locuri libere ? Multumesc!

Louie:
Mareea, se pare ca mai sunt locuri, daca vrei sa te inscrii in excursie acceseaza acest link:

https://www.singlescamp.ro/eveniment/schi-spa-si-fun-la-kopaonik-serbia-27-ianuarie-1-februarie-2020/

Pe pagina excursiei se afiseaza mentiunea "NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE" in momentul in care se ocupa toate.

oli:
Kopaonik, intalnire cu zapada!
Dupa un drum lung printr-o tara destul de saraca, cu campuri fara zapada, ajungerea la un hotel asa de primitor, cu semineu, personal asa de simpatic( "Louis de Funes", "Majordomul"), spa f generos, ne-am inzdravenit! Ne-am luptat noi cu sigurantele si cu apa calda, dar alte impedimente nu am mai avut.
La ski a fost minunat- partii nenumarate, imposibil de epuizat, zapada cat cuprinde, instalatii f bune, peisaje care taie rasuflarea! S-au legat prietenii pe partie, prin restaurantul Bonjorno, in telescaun, in piscina, s-a jucat mima la semineu, s-a ras in autocar.
Asa de bine ar fi sa inaintam si in viata ca pe partie, in picioare, intr-o alunecare placuta, plina de entuziasm, fie pe partii usoare, fie pe partii mai grele, cu gheata, mereu cu zambetul pe buze, cu bujori in obraji! Si daca cazi, sa fii dornic sa te ridici, sa continui frumoasa alunecare!

oli:

drew barrymore ellen page

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă